Άννη Πανταζή: Το δωμάτιο της κόρης της είναι φωτεινό και minimal

Οι μικρές λεπτομέρειες στη διακόσμηση κάνουν τη διαφορά.

Άννη Πανταζή: Το δωμάτιο της κόρης της είναι φωτεινό και minimal

Η Άννη και η Κλέλια Πανταζή δεν είναι απλώς αδερφές. Είναι φίλες, κολλητές, γειτόνισσες και τα παιδιά τους είναι εξίσου δεμένα. Μάλιστα οι μικρότεροι γιοί τους έχουν γεννηθεί με μόλις λίγους μήνες διαφορά και είναι ακόμα πιο κοντά στην ηλικία.

«#ξαδερφακιασαναδερφακια» είναι το hashtag που χρησιμοποιούν οι δύο αθλήτριες της ενόργανης στις αναρτήσεις τους όταν δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες και τα τέσσερα ξαδέρφια, τα δύο παιδιά της Κλέλιας Πανταζής και τα δύο παιδιά της Άννης, παίζουν στο δωμάτιο της μικρής Χριστιάνας.

Η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες τους όπου τα παιδιά παίζουν, σκαρφαλώνουν, ξαπλώνουν, διαβάζουν, η κάθε φωτογραφία και ένα διαφορετικό στιγμιότυπο.

anni-pantazi-domatio-koris.jpg

Όσο αξιολάτρευτα και αν είναι τα τέσσερα ξαδέρφια, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου της Χριστιάννας. Το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, φωτεινό, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, ενώ οι μικρές λεπτομέρειες όπως η πράσινη καρέκλα και τα διακοσμητικά πάνω από το κρεβάτι, κάνουν τh διαφορά.

To κρεβάτι Montessori

Τα μοντεσσοριανά κρεβάτια δεν είναι καινούρια. Υπήρχαν και αρκετοί στον κόσμο τα χρησιμοποιούσαν. Ακόμη και σε άλλους αιώνες ή και άλλες κουλτούρες. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια και μετά την πανδημία, άρχισαν να γίνονται ανάρπαστα, καθώς πολλές οικογένειες γνώρισαν καλύτερα τη μοντεσσοριανή φιλοσοφία. Tα μοντεσσοριανά κρεβάτια μοιάζουν όπως αυτό της μικρής Χριστιάννας και βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι χαμηλά, κοντά στο πάτωμα.

https://www.instagram.com/p/CloAYovI3WU

Άννη και Κλέλια Πανταζή: Οι απολαυστικές φωτογραφίες των παιδιών τους

Οι δύο αδερφές είναι ενεργές στα Social Media και συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών τους στο Instagram. Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν τρυφερά και χιουμοριστικά στιγμιότυπα και είναι μία προς μία απολαυστικές.

Κάποιες από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved