Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ανιψιά της γιορτάζει και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της

Η μικρή Κατερίνα χαμογελά στον φακό και ποζάρει μπροστά από το στολισμένο δέντρο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ανιψιά της γιορτάζει και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει έρωτα με την ανιψιά της. Περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες και εκδρομές.

Η μικρή Κατερίνα έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και η θεία Ντορέττα δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία ανάρτηση ειδικά για αυτήν.

«Χρόνια πολλά αγγελούδι μας» έγραψε στο Instagram Story και δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής Κατερίνας να ποζάρει στον φακό χαμογελαστή μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

doretta-anipsia-g-iorti.JPG

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αδυναμία που έχει στην ανιψιά της μέσα από φωτογραφίες

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αδυναμία στη μικρή Κατερίνα και δεν το κρύβει. Συχνά κάνει αναρτήσεις μαζί της και η μία καλύτερη από την άλλη.

https://www.instagram.com/p/Chka2lOAEpO

Άλλωστε η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της και έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό της προς εκείνη. Εξίσου δεμένοι είναι και οι γιοι της με την ξαδερφούλα τους. Όλοι μαζί κάνουν ταξίδια, όπως πρόσφατα που πήγαν στην Κύπρο. Από το ταξίδι αυτό μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την Κατερίνα στο αεροπλάνο.

doretta-papadimitriou.jpg

Το κοριτσάκι είναι κατάξανθο, χαμογελαστό, μία γλύκα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την ανιψιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved