Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογράφισε τη μητέρα της στην παιδική χαρά

«Αναλάβαμε την πρωινή γυμναστική της γιαγιάς», σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογράφισε τη μητέρα της στην παιδική χαρά

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τη μητέρα, την αδελφή και την ανιψιά της, επισκέφτηκαν το Καρπενήσι.

Συγκεκριμένα, οι τρεις γυναίκες με τη μικρή Κατερίνα πήγαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας. Η εικόνα της Παναγίας θεωρείται θαυματουργή και για το λόγο αυτό προσελκύει πλήθος πιστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

iera-moni-prousiotissaw.jpg

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στη μονή αλλά και από το Μεγάλο Χωριό που είναι χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720 μέτρων στις πλαγιές του όρους Καλιακούδα.

Εκτός από τα αξιοθέατα της περιοχής που επισκέφτηκαν δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια στάση σε παιδική χαρά για να παίξει η ανιψιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λοιπόν απαθανάτισε τη μητέρα της τη στιγμή που έσπρωχνε τον μύλο όπου καθόταν η αδελφή της αγκαλιά με την κόρη της.

doretta-papadimitriou-mitera-kai-anipsia.jpg

«Αναλάβαμε την πρωινή γυμναστική της γιαγιάς», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση η ηθοποιός.

Η λατρεία στην ανιψιά της

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στο Κατερινάκι. Πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες της μικρής και κυρίως από στιγμιότυπα που παίζουν μαζί.

«Η ανιψιά μου είναι σαν από παραμύθι. Και δεν το λέω επειδή είναι ανιψιά μου, μιλάω εντελώς αντικειμενικά. Είναι θεόσταλτο αυτό το μωρό. Της έχω μάθει να με λέει “Ντο” γιατί δεν μπορεί να πει ολόκληρο το “Ντορέττα” και λιώνω κάθε φορά που την ακούω», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved