Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον γιο της, Φίλιππο, ταξίδι στο εξωτερικό (εικόνες)

«3 μέρες περπατήσαμε πολύ! Παααρα πολύ! Κάθε βήμα όμως ,συνοδευόταν από υπέροχες εικόνες. Happy traveller 🙋🏼‍♀️»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με τον γιο της, Φίλιππο, ταξίδι στο εξωτερικό (εικόνες)

Η Ντορέττα ταξίδεψε με τον γιο της μέχρι την όμορφη Γαλλία, Ελβετία και Γερμανία κάνοντας ένα γρήγορο tour μαζί με τον γιο της, Φίλιππο. Όπως η ίδια σχολίασε στα hashtag της επρόκειτο για schooltrip αλλά συνόδευσε τον γιο της και απόλαυσαν μερικές στιγμές μαζί.

Στις πρώτες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα στο Σαββατοκύριακο η ίδια ποζάρει με τον γιο της Φίλιππο. Αυτό μάλιστα που πολλοί σχολίασαν είναι το ύψος του. Όπως θα δείτε και εσείς είναι αρκετά ψηλός.

Σειρά είχαν οι φωτογραφίες από τη Χαϊδελβέργη. Τις οποίες συνόδευσε με το εξής σχόλιο: « Αυτή η πόλη είναι σαν από παραμύθι .
Σαν να περπατάς μέσα σε ένα πίνακα ζωγραφικής 💚»

Ακολούθησαν μερικές ακόμη φωτογραφίες αλλά από την Ελβετία, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις ομορφιές που είδε σχολιάζοντας: «3 μέρες περπατήσαμε πολύ! Παααρα πολύ! Κάθε βήμα όμως ,συνοδευόταν από υπέροχες εικόνες. Happy traveller 🙋🏼‍♀️»

Να σας θυμίσουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει δυο γιους. Τον Φίλιππο και τον μεγαλύτερο γιο της, Διονύση, που έχει αποκτήσει με τον γάμο που είχε με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος μάλιστα έφυγε στις αρχές του Φθινοπώρου για σπουδές στην Κύπρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved