Νίκη Λυμπεράκη: Ο γιος της γιόρταζε και δημοσίευσε την πιο αναπάντεχη φωτογραφία του

H Νίκη Λυμπεράκη δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία του γιου της με αφορμή την ονομαστική του γιορτή

Νίκη Λυμπεράκη: Ο γιος της γιόρταζε και δημοσίευσε την πιο αναπάντεχη φωτογραφία του

Η Νίκη Λυμπεράκη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο ερχομός του παιδιού της και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε είναι ένα θέμα στο οποίο έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις της και αυτό για να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που βιώνουναντίστοιχες δυσκολίες και δίνουν τη δική τους μάχη με την υπογονιμότητα.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες», είχε πει σε συνέντευξή στης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Και υπογράμμισε: «Σαν μαμά δεν ξέρω πώς είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».

https://www.instagram.com/p/Cfept0wLCkD

Η δημοσιογράφος είναι ενεργή στα social media, ωστόσο οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Μία είχε δημοσιεύσει δύο μήνες πριν με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την πρώτη χρονιά του μικρού ΜάξιμουΠαναγιώτη στον παιδικό σταθμό.

«Πρώτη επίσκεψη στον παιδικό σταθμό σήμερα. Έπεσε κλάμα (μαντέψτε από ποιον)» είχε γράψει τότε.

https://www.instagram.com/p/Ch4c4iAIBIl

Μία ακόμα ανάρτηση με τον γιο της έκανε χθες η δημοσιογράφος με αφορμή την ονομαστική γιορτή του γιου της. Η Νίκη Λυμπεράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία του μικρού εορτάζοντα στο σούπερ μάρκετ και έγραψε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της:

«Αυτός ο υπερφανταστικός τυπάκος σήμερα έχει τη γιορτούλα του».

https://www.instagram.com/p/ClN-j04I9v4

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η δημοσιογράφος με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved