Νίκη Λυμπεράκη: Παιχνίδια με τον γιο της στο απίθανο καθιστικό του σπιτιού της

Μαμά και γιος παίζουν στον καναπέ.

Νίκη Λυμπεράκη: Παιχνίδια με τον γιο της στο απίθανο καθιστικό του σπιτιού της

Η Νίκη Λυμπεράκη είναι μια ευτυχισμένη μαμά ενός γιου που το καλοκαίρι θα γίνει 2 ετών.

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία τη φετινή σεζόν παρουσιάζει στο Mega την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες του Παναγιώτη – Μάξιμου.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή από το καθιστικό του σπιτιού της με τον μικρό να είναι δίπλα της στον καναπέ κι εκείνη να έχει χάρτινα κουτιά στερεωμένα στο κεφάλι.


https://www.instagram.com/p/CbVuH_uLT_E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον περασμένο μήνα μας έδειξε την προσπάθεια του γιου της να φάει μόνος του, αφού όπως της είπε, είναι μεγάλο παιδί.«Μανούλα, μου λέει, είμαι μεγάλο παιδί και από σήμερα θα τρώω μόνος μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η δημοσιογράφος.


https://www.instagram.com/p/CZmdf8XsV-P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μητρότητα και ο γιος της

Η Νίκη Λυμπεράκη νιώθει τυχερή που κατάφερε να γίνει μητέρα, παρότι οι γιατροί της είχαν πει στα 33 της πως πολύ δύσκολα θα έκανε παιδί στη ζωή της.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες», είχε πει σε συνέντευξή στης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Και υπογράμμισε: «Σαν μαμά δεν ξέρω πώς είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του γιου της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved