Νίκη Λυμπεράκη: Πρώτη επίσκεψη με τον γιο της στον παιδικό σταθμό - Έπεσε κλάμα

«Μαντέψτε από ποιον», έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Λυμπεράκη.

Νίκη Λυμπεράκη: Πρώτη επίσκεψη με τον γιο της στον παιδικό σταθμό - Έπεσε κλάμα

Ανοίγουν αύριο οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό που επικαιροποιήθηκαν για τη νέα χρονιά.

Ξεκινά μια περίοδος προσαρμογής τόσο για τα μικρά παιδιά που θα πάνε πρώτη φορά στον παιδικό όσο και για τους γονείς που θα αποχωριστούν το παιδάκι τους.

Αρκετές φορές μάλιστα το άγχος των γονιών είναι μεγαλύτερο από αυτό των μικρών παιδιών όπως και η συγκίνηση.

Μεταξύ των γονιών που θα συνοδεύσουν αύριο στον παιδικό σταθμό το παιδάκι τους είναι και η Νίκη Λυμπεράκη. Για να εξοικειωθεί ο γιος της με το περιβάλλον επισκέφτηκαν χθες τον παιδικό σταθμό.

Ο Μάξιμος – Παναγιώτης είδε τον χώρο που θα περνά αρκετές ημέρες καθημερινά και η αντίδρασή του ήταν πολύ καλή. Αυτή που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ήταν η δημοσιογράφος.

«Πρώτη επίσκεψη στον παιδικό σταθμό σήμερα. Έπεσε κλάμα (μαντέψτε από ποιον🤣🤣🤣🤣)», έγραψε χαρακτηριστικά με πολλούς από τους ακολούθους της στο Instagram να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους λέγοντας ότι την καταλαβαίνουν.

https://www.instagram.com/p/Ch4c4iAIBIl

Ο ερχομός του γιου της και οι δυσκολίες

Η Νίκη Λυμπεράκη γέννησε τον Αύγουστο του 2020. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, νιώθει τυχερή που κατάφερε να γίνει μητέρα, καθώς οι γιατροί της είχαν πει στα 33 της πώς πολύ δύσκολα θα αποκτούσε παιδί.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες», είχε πει σε συνέντευξή στης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Και υπογράμμισε: «Σαν μαμά δεν ξέρω πώς είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».

Οι αναρτήσεις με τον γιο της είναι αρκετές και μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved