Στέλλα Δημητρίου: Ποζάρει αγκαλιά με τα δίδυμα αγοράκια της

Η συγκινητική ανάρτησή της ανήμερα των γενεθλίων της.

Στέλλα Δημητρίου: Ποζάρει αγκαλιά με τα δίδυμα αγοράκια της

Η Στέλλα Δημητρίου έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η ευγνωμοσύνη και η ευτυχία της τεράστια, που έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.

Μάλιστα ανήμερα της γιορτής του συζύγου της, Δημήτρη Μιχαηλίδη ανέβασε μια φωτογραφία της από το μαιευτήριο γράφοντας:

https://www.instagram.com/p/CkMJTGosava

«Χρόνια πολλά αγάπη μου!!! Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. 28/9/22 . Μαζί ζήσαμε την ωραιότερη και πιό σημαντική στιγμή της ζωής μας. Μου κρατούσες το χέρι όταν ήρθαν στη ζωή τα αγγελούδια μας . Μαζί ζούμε καθημερινά αυτό το θαύμα .…. Μαζί σε όλα. Σ´αγαπάμε!!! Στελλα, Νικολας , Σωτήρης 💙💙💙 #weloveyou#thebestdaddy#myman#mylove#mylife#myworld#myeverything#happynameday#dimitris».

Τα ωραιότερα γενέθλια

Στις 14 Νοέμβρη το γνωστό μοντέλο είχε τα γενέθλια του. Φέτος ήταν πραγματικά ξεχωριστά καθώς τα γιόρτασε κρατώντας στην αγκαλιά τους γιους της.

«Φέτος ο Θεούλης μου έκανε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων. Μου έστειλε δυο αγγελούδια στη ζωή μου που τα υπέρ λατρεύω !!! Είναι τα πρώτα μας γενέθλια μαζί. Διαφορετικά!! Απλά και οικογενειακά . Είμαι γεμάτη όμως από αγάπη , ευτυχία και συναισθήματα πρωτόγνωρα και μοναδικά για εμένα. Όλα στο φουλ!!! Σ´ευχαριστώ Θεέ μου !! 🙏❤️🎂🎈 #blessed #mybirthday #mybirthday🎂 #sohappy #birthdaygirl #myboys #mystory #mylife #mysonshines» ήταν το σχόλιο που συνόδευε την παρακάτω φωτογραφία.

stelladimitriou-me-didima.jpg

Η κατάψυξη ωαρίων και η εγκυμοσύνη

Η Στέλλα Δημητρίου είχε μιλήσει στη εκπομπή Happy Day για την απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

«Κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση. Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα».

https://www.instagram.com/p/CjD47mrKWH0

Μάλιστα δεν είχε παραλείψει να πει πόσο ευλογημένη νιώθει που ο Θεός τους έκανε αυτό το δώρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved