Κούκλες που μοιάζουν με αληθινά μωρά - Τρεις καλλιτέχνες και οι δημιουγίες τους

Τι είναι οι κούκλες reborn; Φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν.

Κούκλες που μοιάζουν με αληθινά μωρά - Τρεις καλλιτέχνες και οι δημιουγίες τους
Instagram / jsartdolls

Υπάρχουν οι απλές κούκλες μωρά και οι κούκλες reborn. Οι κούκλες reborn είναι τόσο ρεαλιστικές που εύκολα μπορεί κανείς να νομίζει ότι πρόκειται για πραγματικό μωρό. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η προσοχή που δίνεται στις λεπτομέρειες. Από την υφή και το χρώμα του δέρματος, μέχρι τα μαλλιά, τα μάτια, τους πόρους στην επιδερμίδα, τις ζάρες σε πατούσες και χέρια.

H κατασκευή των συγκεκριμένων κούκλων έχει αναδειχθεί σε τέχνη. H Bianca, η Deedee και η Jessica είναι τρεις καλλιτέχνες που εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους.

Bianca Franke

Η Bianca γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Ασχολείται με τις reborn κούκλες από το 2013. Τις κούκλες κατασκευάζουν γλύπτες από όλον τον κόσμο κι εκείνη αναλαμβάνει να τι χρωματίσει και να τους προσθέσει μαλλιά. Αφού τις τελειοποιήσει, τις φωτογραφίζει όπως θα φωτογράφιζε ένα μωρό σε μία επαγγελματική φωτογράφιση, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκηνικά και κουστούμια και το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι εντυπωσιακό.

Οι κούκλες της Bianca είναι περιζήτητες και πριν τις πουλήσει τις φωτογραφίζει και δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο Instagram. Το προφίλ της μετρά πάνω από 17 χιλιάδες ακολούθους και εκ πρώτης κάποιος νομίζει ότι πρόκειται για έναν λογαριασμό κάποιας επαγγελματίας φωτογράφου. Όλα όμως τα μωράκια στις φωτογραφίες, δεν είναι αληθινά, παρόλο που οι εκφράσεις, τα χρώματα, οι κινήσεις σε κάνουν να πιστέψεις το αντίθετο.

Jessica

H Jessica αγαπά τη δημιουργικότητα, την ομορφιά και τα νεογέννητα. Αυτό ήταν και που την έκανε να ασχοληθεί με την κατασκευή των κούκλων reborn. Στο προφίλ της στο Instagram δημιουργεί κούκλες μωρά διαφόρων ηλικιών. Άλλα είναι ξανθά, άλλα μελαχρινά, άλλα έχουν καστανά μάτια και άλλα γαλάζια. Το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CkykFptOpXU

Deedee

Οι reborn κούκλες της Deedee δεν αναπαριστούν μόνο μωρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά νηπιακής ηλικίας.

https://www.instagram.com/p/Ck1YbD6OZRP
https://www.instagram.com/p/CeiD79XuerU
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved