Η Barbie γιορτάζει την Día de los Muertos με 3 συλλεκτικές κούκλες

Η Barbie συνεχίζει τον ετήσιο εορτασμό της Día de los Muertos

Η Barbie γιορτάζει την Día de los Muertos με 3 συλλεκτικές κούκλες
instagram @ barbie

Η Mattel κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό τρεις νέες κούκλες ενόψει της πολύχρωμης γιορτής των Μεξικανών που γιορτάζεται στις αρχές Νοεμβρίου. Είναι γνωστή με το όνομα Día de los Muertos ή στα ελληνικά Ημέρα των Νεκρών.

Η φετινή κούκλα Barbie φορά ένα βολάν μωβ φόρεμα με πολύχρωμα κεντήματα και μία φλοράλ στέκα στα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CiQIL_BLiq1

Ο Ken φοράει παραδοσιακή στολή του Μεξικό(charro) και σομπρέρο με φαρδύ γείσο.

https://www.instagram.com/p/CiQH6gbLz3h

Η Barbie συνεργάστηκε επίσης με τον Μεξικανό σχεδιαστή μόδας, Benito Santos, για τη δημιουργία μιας ειδικής τρίτης κούκλας για τη συλλογή αυτή.

https://www.instagram.com/p/CiQIEiULK5n

Ο σχεδιαστής της Barbie, Javier Meabe, ο οποίος είναι Μεξικανός Αμερικανός, περιέγραψε σε ένα δελτίο τύπου την «πλημμύρα συναισθημάτων» που νιώθει κάθε χρόνο που δημιουργεί τις νέες κούκλες Día De Muertos. «Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που εκπροσωπώ αυτή τη γιορτή που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου», είπε. «Καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω να γιορτάζω με σεβασμό αυτές τις παραδόσεις με την Barbie».

Ο Meabe περιέγραψε επίσης τη συνεργασία με τον Santos ως μια «άκρως εξαιρετική εμπειρία». Η κούκλα του Santos φορά ένα δραματικό μαύρο γοργονέ φόρεμα με κόκκινα και άσπρα κεντήματα και ένα crop μπολερό μπουφάν. «Ήταν ένα έργο με πάθος τόσο από την ομάδα του Benito Santos όσο και από την ομάδα της Barbie».

Οι κούκλες Barbie Día De Muertos είναι διαθέσιμες και μπορείτε να τις βρείτε σε αρκετά καταστήματα ακόμη και στη χώρα μας. Να θυμάστε ότι είναι συλλεκτικές, γι' αυτό μην εκπλαγείτε από την τιμή τους.

Κούκλες Barbie Día De Muertos

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις κούκλες Barbie που είχαν δημιουργηθεί με αφορμή την Ημέρα των Νεκρών (Día De Muertos) τα προηγούμενα χρόνια. Απολαύστε τις.

Κούκλα Barbie του 2019

Κούκλα Barbie του 2020

Kούκλες Barbie & Ken του 2021

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved