Αυτές οι κούκλες μοιάζουν εκπληκτικά με αληθινά μωρά κι όμως δεν είναι (εικόνες)

Κούκλες που αναπαριστούν μωρά κάθε ηλικίας και εντυπωσιάζουν.

Αυτές οι κούκλες μοιάζουν εκπληκτικά με αληθινά μωρά κι όμως δεν είναι (εικόνες)
Instagram / bianca_franke_handartbabys

Η Bianca Franke λατρεύει τη ζωγραφική και τις κούκλες και κατάφερε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες σε μία τέχνη, την κατασκευή κουκλών. Οι κούκλες της Bianca βέβαια δεν μοιάζουν με τις κλασικές κούκλες του εμπορίου, καθώς η ομοιότητά τους με πραγματικά μωρά είναι εκπληκτική.


https://www.instagram.com/p/Cd24pM5j9Aa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι κούκλες φτιάχνουν καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο που ασχολούνται με την γλυπτική και εκείνη με σχολαστικότητα και πολύωρη εργασία αναλαμβάνει να τις χρωματίσει και να τους προσθέσει μαλλιά μετατρέποντάς τις σε πραγματικά έργα τέχνης. Δεν μένει όμως εκεί. Αφού τις τελειοποιήσει, τις φωτογραφίζει όπως θα φωτογράφιζε ένα μωρό σε μία επαγγελματική φωτογράφιση, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκηνικά και κουστούμια και το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι εντυπωσιακό.


https://www.instagram.com/p/Cdl8vwELEg-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι κούκλες της Bianca είναι περιζήτητες και πριν τις πουλήσει τις φωτογραφίζει και δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο Instagram. Το προφίλ της μετρά πάνω από 17 χιλιάδες ακολούθους και εκ πρώτης κάποιος νομίζει ότι πρόκειται για έναν λογαριασμό κάποιας επαγγελματίας φωτογράφου. Όλα όμως τα μωράκια στις φωτογραφίες, δεν είναι αληθινά, παρόλο που οι εκφράσεις, τα χρώματα, οι κινήσεις σε κάνουν να πιστέψεις το αντίθετο.

Οι κούκλες απεικονίζουν μωράκια κάθε ηλικίας, ακόμα και νεογέννητα, όπως είναι το παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CdVfqMxogJN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Bianca δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες για να πετύχει ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα και έτσι και ακόμα στις πολύ κοντινές φωτογραφίες δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι πρόκειται για μωρό κούκλα και όχι κάποιο αληθινό.


https://www.instagram.com/p/Cbmq_h6qCxB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τις κούκλες τις Bianca στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved