Μπέττυ Μαγγίρα: Η καλοκαιρινή φωτογραφία του συζύγου με τις κόρες τους

Τον σύζυγό της  με τις κόρες τους στη θάλασσα απαθανάτισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η καλοκαιρινή φωτογραφία του συζύγου με τις κόρες τους
Instagram @ betty_maggira

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες της.

Είναι λιγοστές οι φορές που θα κάνει ανάρτηση με την Ελπινίκη και την Αντριάνα.

Συνήθως μας δείχνει τις δημιουργίες τους στην κουζίνα ή ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές τους ( χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Αυτή την περίοδο η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκουράζεται απολαμβάνοντας τις διακοπές με την οικογένειά της.

betty_maggira-kores-2.jpg

Φορτίζει τις μπαταρίες της καθώς από το φθινόπωρο θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 στο Open, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου της.

Δημοσίευσε μάλιστα και μερικά στιγμιότυπα δείχνοντας πώς περνά με τις κόρες και τον σύζυγό της στην παραλία.

Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: 20 χρόνια μαζί

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι είκοσι χρόνια μαζί . Παντρεύτηκαν το 2009 και έναν χρόνο μετά γεννήθηκε η μεγάλη τους κόρη Αντριάνα ενώ το 2013 ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους Καλλινίκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» για τον γάμο της λέγοντας: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

betty_maggira-kores-me-mpampa.jpg

φώτο: Instagram / betty_maggira

Δεν τον πιέζω αλλά θα τον ρωτήσω τι έγινε μέσα στην μέρα, πώς πήγε το meeting. Οι άνθρωποι δεν μιλάνε, για αυτό δεν κρατάνε οι σχέσεις. Πρέπει να το αναλύσεις, να πεις τι σε ενοχλεί, τι σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή άβολα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος, αλλά όχι εγωιστής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved