Χριστίνα Κοντοβά: H Ada στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για τα Χριστούγεννα» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στην ανάρτησή της.

Τι κι αν ακόμα δεν έχουμε μπει καν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου; Για πολλούς η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει. Μεταξύ αυτών και οι Δούκισσα Νομικού και Χριστίνα Κοντοβά, οι οποίες κατέβασαν τα χριστουγεννιάτικα από το πατάρι και στόλισαν ήδη το δέντρο στο σπίτι τους.

«Στολίσαμεεε! Και του χρόνου με υγεία» έγραψε η Δούκισσα Νομικού κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε με το μεγάλο, γεμάτο χρώματα δέντρο.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, το δέντρο αυτό είναι που στόλιζε και εκείνη με τον αδερφό της όταν ήταν παιδιά και το οποίο της έδωσαν οι γονείς της όταν έκανε τη δική της οικογένεια.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και η Χριστίνα Κοντοβά. Μετά το μαγευτικό ταξίδι της στην Ισλανδία, η γνωστή επιχειρηματίας και η κόρης της στόλισαν το δέντρο. Τα στολίδια που επέλεξαν ήταν σε κόκκινα και λευκά χρώματα, ενώ η Ada είχε και την πολύτιμη βοήθεια φίλης της.

Η Χριστίνα Κοντοβά απαθανάτισε τα στιγμιότυπα και δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες γράφοντας:

«Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για τα Χριστούγεννα»

Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

Χριστίνα Κοντοβά: Λατρεύει να δημιουργεί αναμνήσεις

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπά τα ταξίδια, τα όμορφα τοπία, τη ζωή. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα όσα κάνει στην καθημερινότητά της. Η επιχειρηματίας ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί εντός και εκτός συνόρων, κάνει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ενώ η ζωή της άλλαξε οριστικά μετά τον ερχομό της Ada.

Η ιστορία μητρότητας της Χριστίνας Κοντοβά εμπνέει και συγκινεί. Όταν μοιράστηκε με τους ακολούθους της την απόφασή της να υιοθετήσει έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της:

«Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα»

Σε άλλη ανάρτησή της είχε γράψει στέλνοντας το δικό της μήνυμα ελπίδας:

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved