Χριστίνα Κοντοβά: Φόρεσε το πολύχρωμο καπέλο της κόρης της και πόζαρε στο φακό

Η Χριστίνα Κοντοβά δε χάλασε χατίρι στην κόρη της και την άφησε να τη φωτογραφίσει φορώντας το παιδικό καπέλο.

Χριστίνα Κοντοβά: Φόρεσε το πολύχρωμο καπέλο της κόρης της και πόζαρε στο φακό

To φετινό καλοκαίρι για τη Χριστίνα Κοντοβά είναι ξεχωριστό καθώς απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές με την κόρη της Ada.

Μαζί με τη μικρή επισκέφτηκαν πολλά όμορφα μέρη, όπως τη Μυτιλήνη, παρέα με τη νονά Σίσσυ Χρηστίδου.

https://www.instagram.com/p/Cevhn27o4Yc

Η γνωστή σχεδιάστρια κάνει πολλές και συχνές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram θέλοντας με τον τρόπο αυτό να μοιραστεί με τους ακολούθους της όλες τις καθημερινές στιγμές ευτυχίας που βιώνει ως μητέρα.

Οι διακοπές στην Πάρο

Mετά τη Μυτιλήνη, επόμενος σταθμός διακοπών ήταν η Πάρος. Το όμορφο κυκλαδονήσι το επισκέπτεται συχνά η Χριστίνα Κοντοβά καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Στο νησί πέρα από μπάνιο στη θάλασσα και βόλτες, ζωγράφισαν κιόλας ενώ η σχεδιάστρια πόζαρε φορώντας το καπέλο της κόρης της προκειμένου να τη φωτογραφίσει.

«Μαμά βάλε το καπέλο μου να σε βγάλω μια φωτογραφία!»… κι εγώ έτοιμη! #photobyAda», σχολίασε η ίδια στις φωτογραφίες που ανάρτησε.

https://www.instagram.com/p/ChcPLQFL_Iv

Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή

Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει μιλήσει για την επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί και τις δυσκολίες που υπήρξαν καθ' όλη τη διαδικασία.

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», έγραψε σε ένα ποστ της, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα ελπίδας.

Δείτε κι άλλες καλοκαιρινές φωτογραφίες της ευτυχισμένης μαμάς με την κόρη της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved