Χριστίνα Κοντοβά: Κάνει sand surfing με την Ada – Το απολαυστικό βίντεο

Νέα στιγμιότυπα από την εκδρομή με την κόρη της στη Λήμνο δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά.

Χριστίνα Κοντοβά: Κάνει sand surfing με την Ada – Το απολαυστικό βίντεο

Στη Λήμνο βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Ada. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν λίγες ημέρες διακοπών ακόμα και βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ιδιαίτερες δραστηριότητες όπως sand surfing και διαλογισμό.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και πολύ συχνά πλέον δημοσιεύει φωτογραφίες της τετράχρονης Ada. Πολλά είναι και τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί από το ταξίδι τους στη Λήμνο. Από εκείνα που ξεχώρισαν είναι το βίντεο με τη γνωστή σχεδιάστρια και την Ada να κάνουν surfing στην άμμο.

https://www.instagram.com/p/CihN08hMobK

Χριστίνα Κοντοβά: Η αδυναμία στην κόρη της μέσα από φωτογραφίες

Η ιστορία της Χριστίνας και της Ada εμπνέει και συγκινεί. Η σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί και την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί από την Ουγκάντα. Τότε είχε γράψει:

«Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα»

Οι μήνες πέρασαν και η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα με την κόρη της. Από τότε είναι αχώριστες και η σχεδιάστρια πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους και όλα όσα κάνουν παρέα.

Για την υιοθεσία και το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα είχε μιλήσει σε παλιότερη ανάρτησή της λέγοντας:

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε».

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved