Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος από τον «Σασμό» σε ένα νέο απίθανο στιγμιότυπο με τον γιο του

Μπαμπάς και γιος βάφουν τα πρόσωπά τους και ποζάρουν στον φακό.

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο Σταύρος από τον «Σασμό» σε ένα νέο απίθανο στιγμιότυπο με τον γιο του

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, γνωστός στους περισσότερους από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» στην οποία υποδύεται τον Σταύρο, είναι από τους ηθοποιούς που κρατούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη και πατέρας δύο παιδιών, του Οδυσσέα και του Κίμωνα.

Στο Instagram έτσι και αλλιώς οι αναρτήσεις του δεν είναι πολλές και οι περισσότερες αφορούν τη δουλειά του. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ο ηθοποιός είναι ολοένα και πιο ενεργός και δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες των παιδιών του. Στις περισσότερες από αυτές τον βλέπουμε με τον μεγάλο του γιο, τον Οδυσσέα που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2019.

https://www.instagram.com/p/Cd0rADLIe9u

Μία ακόμα φωτογραφία με τον τρίχρονο Οδυσσέα δημοσίευσε ο Γιώργος Χριστοδούλου και λίγες μέρες πριν. Μπαμπάς και γιος έχουν βάψει τα πρόσωπά τους με μαύρο χρώμα και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

«Paint it black! #meandmyson» έγραψε στην ανάρτησή του και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία το καταδιασκεδάζουν.

https://www.instagram.com/p/CkdFF_SIxpb

Γιώργος Χριστοδούλου: «Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου»

Στις συνεντεύξεις του ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ειλικρινής και αποκαλυπτικός. Έχει μιλήσει για τις σκοτεινές περιόδους της ζωής του αλλά και την πατρότητα και τη ζωή του μετά τον ερχομό των παιδιών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για την μάχη με τον αλκοολισμό, την οποία κέρδισε σε μεγάλο βαθμό και λόγο της γυναίκας του.

«Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ξυπνούσα το πρωί και ένιωθα ένα απόλυτο μηδενικό. Η γυναίκα μου ήταν ο καταλυτικός παράγοντας, με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό. Ήθελα να γίνω ευτυχισμένος μαζί της».

Πλέον η ζωή του είναι πολύ διαφορετική και απολαμβάνει τη δουλειά του σε τηλεόραση και θέατρο αλλά και τη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά.

Για την πατρότητα είχε μιλήσει στο gossip-tv λέγοντας:

«Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε "ζω για το θέατρο", πήγα στο ότι "η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο". Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved