Γιώργος Χριστοδούλου: Ο γιος του Σταύρου από τον «Σασμό» ανέβασε πυρετό – Η επική του ατάκα

Ο τρίχρονος Οδυσσέας αρρώστησε και ο Γιώργος Χριστοδούλου αποκάλυψε την ξεκαρδιστική του ατάκα.

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο γιος του Σταύρου από τον «Σασμό» ανέβασε πυρετό – Η επική του ατάκα

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ένας ηθοποιός με μακροχρόνια πορεία στο θέατρο. Ωστόσο, γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Σασμός» στην οποία υποδύεται τον Σταύρο, σύζυγο της Αργυρούς (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης).

Ο ηθοποιός κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στα social media οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη και πατέρας δύο παιδιών, του Οδυσσέας, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2019 και του Κίμωνα που ήρθε στον κόσμο δύο περίπου χρόνια αργότερα.

https://www.instagram.com/p/Cc4_XOYuQVN

Για την πατρότητα είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο gossip-tv.gr λέγοντας:

«Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε "ζω για το θέατρο", πήγα στο ότι "η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο". Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο».

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Γιώργος Χριστοδούλου με τα παιδιά του είναι ελάχιστες. Οι αναρτήσεις του στο Instagram έτσι και αλλιώς δεν ξεπερνούν τις 45 και αυτές με τα παιδιά του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και μπορείτε να τις δείτε στην gallery που ακολουθεί.

Γιώργος Χριστοδούλου: Η επική ατάκα του γιου του όταν ανέβασε πυρετό

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τον γιο του μοιράστηκε ο ηθοποιός πρόσφατα. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Χριστοδούλου δημοσίευσε σε Instagram Story την ατάκα του μεγάλου του γιου όταν ανέβασε πυρετό. Ποια ήταν αυτή; «Μπαμπά, νομίζω χαλάω».

Ιδού και το Story του ηθοποιού.

giorgos-christodoulou-sasmos-gios.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved