Λευτέρης Πετρούνιας: Έτσι περνά τα βράδια του Σαββάτου με τις κόρες του

Μπαμπάς και κόρες χαλαρώνουν στον καναπέ.

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτσι περνά τα βράδια του Σαββάτου με τις κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας δοτικός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες του με κάθε ευκαιρία. Τις παίρνει μαζί του στην προπόνηση στο γυμναστήριο, πηγαίνουν μαζί βόλτες, παίζουν, ζωγραφίζουν και χαλαρώνει μαζί τους στο σπίτι.

Σε συνέντευξή του στο Queen.gr είχε αναφέρει ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε αφορά στη φροντίδα των δύο κοριτσιών, από αλλαγή πάνας και μπάνιο μέχρι τάισμα, παιχνίδι και βόλτα στην παιδική χαρά. Αγαπημένη του δραστηριότητα είναι όταν πηγαίνει την Σοφία βρεφονηπιακό σταθμό κάθε πρωί και ο περίπατος με την Λένια κάθε απόγευμα.

Αυτή η πλευρά, όχι του Ολυμπιονίκη, αλλά του μπαμπά Λευτέρη φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Εξίσου απολαυστική είναι και μία ακόμα φωτογραφία που ανήρτησε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με την οποία αποκαλύπτει πώς περνά τα βράδια του Σαββάτου με τις κόρες του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ και δίπλα του κάθονται οι μικρές Σοφία και Λένια.

«Το Σάββατο το βράδυ βλέπουμε παιδικές ταινίες και ίσως είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας» έγραψε.

Το στιγμιότυπα πιθανά να απαθανάτισε η Βασιλική Μιλλούση χωρίς μάλιστα να την έχουν πάρει καν χαμπάρι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

leuteris-petrounias.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved