Λευτέρης Πετρούνιας: Γυμνάζεται και η κόρη του κρέμεται από τα πόδια του

Τα απολαυστικά στιγμιότυπα δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση.

Λευτέρης Πετρούνιας: Γυμνάζεται και η κόρη του κρέμεται από τα πόδια του

Για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Και οι δύο γυμνάζονται καθημερινά, ενώ συχνά στον χώρο όπου κάνουν προπόνηση παίρνουν μαζί και τις δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Και οι δύο γονείς έχουν δημοσιεύει αρκετές φορές στιγμιότυπα με τις κόρες τους στο γυμναστήριο. Η Σοφία βλέπει συχνά τον μπαμπά της να κάνει προπόνηση ενώ έχει ήδη δοκιμάσει την τύχη της στο μονόζυγο.

petrounias kori ggumnastiki

Μερικά ακόμα απολαυστικά στιγμιότυπα στο γυμναστήριο δημοσίευσε πρόσφατα η Βασιλική Μιλλούση. Τα στιγμιότυπα αυτά απαθανάτισε έναν χρόνο πριν και φέτος αποφάσισε να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα Instagram Stories που δημοσίευσε είδαμε τον Λευτέρη Πετρούνια κάνει παράλληλους ζυγούς και η Σοφία κρέμεται από τα πόδια του.

leuteris petrounias gumastiki me kori

Γυμναστική μαζί με το παιδί: Τα οφέλη

Η γυμναστική μαζί με το παιδί συνδυάζει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Γονιός και παιδί γυμνάζονται και παράλληλα περνούν διασκεδαστικό χρόνο μαζί, ενισχύοντας έτσι την σχέση τους. Επίσης, τα παιδιά που μυούνται από νωρίς στην συστηματική άσκηση, είναι πιθανότερο να εντάξουν τη γυμναστική στις καθημερινές τους συνήθειες και μεγαλώνοντας.

Η Βασιλική Μιλλούση κάνει γυμναστική με τις κόρες της και στο σπίτι και μάλιστα λίγο μετά τη γέννηση της Λένιας, είχε δείξει και ασκήσεις που μπορούν να κάνουν οι νέες μαμάδες με τα μωρά τους μετά τον τοκετό.


https://www.instagram.com/p/CKyVl7NDsXh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την Λένια και τη Σοφία να αθλούνται ή να κρατούν συντροφιά στους γονείς τους στο γυμναστήριο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved