Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Αυτή είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τα κορίτσια της δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την αγαπημένη δραστηριότητα των κοριτσιών.

Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Αυτή είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα

Ναι, ναι, ξέρουμε... «Άλλη παιδιά δεν έκανε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη», θα πείτε βλέποντας αυτή την ανάρτηση, όμως για απαντήστε μας... η Μαριώ είχε δείξει την αγαπημένη δραστηριότητα του Γιάννη; Όχι, (πώς θα μπορούσε άλλωστε) γι' αυτό και δεν ασχολούμαστε μαζί της, σε αντίθεση φυσικά με την αγαπημένη μας Χριστίνα, που καλά κάνει και δεν ακούει τους hatters και συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφες φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τα κορίτσια της Φιλίππα και Αριάνα.

Αυτή τη φορά, μας αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη δραστηριότητας των κοριτσιών της.

Όχι δεν είναι τα παιχνίδια στο πάρκο...

tanimanidispaidiki-xara.jpg

Ούτε οι βόλτες με την μαμά και το μπαμπά...

https://www.instagram.com/p/CZMMktVrsrS

Ούτε η γυμναστική...

mpompa-gimnastiki.jpg

Ούτε ο χορός...

https://www.instagram.com/p/CiceUqmjqbR

Ούτε τα παραμύθια...

https://www.instagram.com/p/Ceaf2KxK_rw
https://www.instagram.com/p/Ca5EHYajP0m

Είναι η κολύμβηση! Όπως βλέπετε στη νέα τους φωτογραφία τα κορίτσια περιμένουν πώς και πώς για να βουτήξουν στην πισίνα και να αρχίσουν τα παιχνίδια. Δραστηριότητα που έχουν αρχίσει αρκετούς μήνες πιο πριν αν θυμάστε.

filippa-ariana-kolimvitirio.jpg

Ήταν Απρίλιος όταν ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δημοσιεύσει φωτογραφία που έδειχνε τις γυναίκες της ζωής του στο κολυμβητήριο.

filipa-ariana-kolimvitirio.jpg

Η ζωή με την Αριάνα και την Φιλίππα ξεχειλίζει από αγάπη και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνουν περήφανα τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc
DPG Network
Δείτε επίσης