Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση με το καρότσι στο πεζοδρόμιο και τα αρνητικά σχόλια

Για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Μπόμπα έγινε «κόκκινο πανί» στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτηση με το καρότσι στο πεζοδρόμιο και τα αρνητικά σχόλια

Δεν είναι η μόνη που βγάζει τα παιδιά με το καρότσι βόλτα το βράδυ για να τα πάρει ο ύπνος. Άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι οι γονείς που επιστρατεύουν κάθε κόλπο για να κοιμίσουν τα παιδιά τους το βράδυ, ειδικά αν είναι «δύσκολα». Βλέπετε ουκ ολίγες φορές έχουμε ακούσει για γονείς που βάζουν το κλειδί στο αυτοκίνητο, που κάνουν βόλτες με το καρότσι και άλλα πολλά.

Κάτι αντίστοιχο τόλμησε να κάνει και η Χριστίνα Μπόμπα. Έβαλε τη μικρή στο καρότσι και βγήκε στο πεζοδρόμιο να κάνει μια βόλτα μήπως και τελικά κοιμηθεί. Παρέα της είχε έναν πολύ καλό της φίλο που την επισκέφθηκε. Μάλιστα θέλοντας να διακωμωδήσει λίγο την κατάστασή της, ζήτησε από τον φίλο της να τη συνοδεύσει έξω έως ότου νυστάξει η κόρη της.

Οι τρεις τους βγήκαν έξω και η Χριστίνα τόλμησε να αναρτήσει βίντεο που την έδειχνε να κρατά ένα ποτήρι κρασί στο ένα χέρι και με το άλλο να κουνά το καρότσι. Μια απλή ανάρτηση, μόνο και μόνο για να δείξει τι τραβά ακόμη και όταν έχει επισκέψεις στο σπίτι και θέλει να χαλαρώσει.

Ωστόσο, ακόμη και αυτό έκανε τους hatters να στείλουν άπειρα μηνύματα κρίνοντάς τη για τον τρόπο που κρατά το καρότσι, που το έχει στραμμένο στο δρόμο και γενικότερα ότι ήταν αυτό που έκανε ήταν όλο λάθος.

mpompa-anartisi-1.jpg

Την ανάρτηση την έκανε ο φίλος στης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας το τι ζει όταν η φίλη του, Χριστίνα Μπόμπα, τον καλεί στο σπίτι της. Έπειτα η μαμά Χριστίνα, «τόλμησε» να αναδημοσιεύσει το στιγμιότυπο στον δικό της λογαριασμό γράφοντας: «Tρελή μάνα! Εγώ φταίω; Αφού δεν κοιμάται με τίποτα. Ευτυχώς έχω φίλους με κατανόηση!».

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε. Οι άνθρωποι που την ακολουθούν για ακόμη μια φορά έσταξαν χολή.

mpompa-anartisi.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved