Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η Φιλίππα απολαμβάνει το brunch με τον νονό της, Μάνο Γαβρά

Μία φωτογραφία αγκαλιά με τη βαφτιστήρα του δημοσίευσε ο ηθοποιός, Μάνος Γαβράς.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η Φιλίππα απολαμβάνει το brunch με τον νονό της, Μάνο Γαβρά

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι χρόνια φίλοι με τον Μάνο Γαβρά και έτσι δεν εξέπληξε κανέναν η απόφασή τους να είναι ένας από του νονούς των κοριτσιών τους.

Ο ηθοποιός βάφτισε την Φιλίππα και πρόσφατα σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι επίσημη πρόταση δεν δέχτηκε ποτέ, αλλά μία μέρα ο Σάκης Τανιμανίδης απλώς του το ανακοίνωσε.

«Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει πολλές πλάκες και όταν καθόμασταν και έλεγε στην μικρή “Πες στον νονό πόσο τον αγαπάς” χωρίς να μου έχει καν πρόταση. Ήθελα να γίνω νονός σε παιδάκια που είμαι πολύ κοντά» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha, Happy Day.

https://www.instagram.com/p/CXROwh_l6_e

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε τα πρώτα χρόνια που πήγε στην Αμερική:

«Άφησα πίσω την Ελλάδα και στην Αμερική κινδύνευσα να καταστρέψω ότι είχα χτίσει. Πίστευα ότι ήμουν αυτοκαταστροφικός. Έχω κάνει μπάρμαν, λαντζιέρης, πορτιέρης και η πρώτη μου δουλειά ήταν μουσικός. Έχω κλάψει πολύ αλλά το κλάμα είναι λυτρωτικό. Στο Λος Άντζελες όταν έγραφα το πρώτο μου βιβλίο πήγαινα στο αμάξι έκλαιγα, έκλαιγα, άδειαζα και μετά έπαιρνα βαθιά ανάσα και συνέχιζα»

Ο Μάνος Γαβράς αν και ενεργός στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις του είναι από τις δουλειές και τα ταξίδια του. Στην προσωπική του ζωή διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, ενώ οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τη βαφτιστήρα του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η πρώτη ήταν την επομένη της βάφτισης και είναι η παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/CinmW7Ij8Vt

Ακόμα μία δημοσίευσε στον προωπικό του λογαριασμό στο Instagram αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ηθοποιός και η μικρή ΦΙλίππα έχουν βγει για brunch και φωτογραφήθηκαν μαζί. Η μικρούλα κάθεται στην αγκαλιά του νονού της που κρατά το κινητό στα χέρια του και της δείχνει κάτι.

«Κυριακάτικο brunch με την υπέροχη βαφτιστήρα μου, Φιλίππα. Τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.»

https://www.instagram.com/p/CkEEuRIjgAO

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους μέσα από φωτογραφίες

Οι μικρές Φιλίππα και Αριάνα είναι ενάμιση ετών, έχουν μάθει να περπατάνε και τρελαίνουν τους γονείς με τα καμώματά τους. Φυστικά δεν είναι και λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις τους.

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα του ζευγαριού με τις κόρες του; Παιχνίδια, βόλτες, διάβασμα παραμυθιών και όχι μόνο.

Δείτε στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved