Μάρα Δαρμουσλή: Το ξεκαρδιστικό βίντεο του γιου της στο TikTok

Η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε στο TikTok ένα αστείο βίντεο με τον 8 μηνών γιο της. 

Μάρα Δαρμουσλή: Το ξεκαρδιστικό βίντεο του γιου της στο TikTok

H Μάρα Δαρμουσλή πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Η ίδια το χαρακτήρισε ως το καλύτερο της ζωής της και ο λόγος ήταν ο 8 μηνών γιο της.

Το περιέγραψε μάλιστα με τον πιο γλαφυρό τρόπο:

«Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου..κάναμε ταξίδια πολλά..πάνω στη θάλασσα, μέσα στα δέντρα..κάναμε πολλά μπάνια σε διαφορετικά μπλε νερά, βόλτες τρελές..δοκιμάσαμε γεύσεις καινούργιες, αλλά και το μπούμπι μπούμπι..γνωρίσαμε πολλά πρόσωπα, σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, με πολλά και λιγότερα μαλλιά, με γυαλιά, αλλά όλα χαμογελαστά..είδαμε 2 παππούδες, 2 γιαγιάδες, προπάππου και προγιαγιά..ο μπαμπάς σε γρατζουνούσε με τα γένια του περισσότερες φορές μέσα στη μέρα..κι αν ξεχνώ κάτι, δεν πειράζει, κι ας ήταν το πρώτο καλοκαίρι σου,ήταν το καλύτερό μας γιατί ήμασταν μαζί!Βουρ για το φθινόπωρο».

Το βίντεο με τον γιο της

Οι αναρτήσεις με το chefάκι της, όπως αποκαλεί τον γιο της, είναι πολύ συχνές. Της αρέσει να μοιράζεται με τους ακολούθους της , κάθε τι καινούργιο που κάνει ο γιος της ή απλές στιγμές μητρότητας με τις οποίες ταυτίζονται κι άλλες νέες μαμάδες.

«Η ευτυχία είναι στιγμές… δευτερόλεπτα αν είσαι μητέρα.. λίγο καλοκαίρι ακόμα, για όλους!» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα ποστ της.

https://www.instagram.com/p/CheVNwHMsql

Τις προάλλες η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok με τον μικρούλη πάντα πρωταγωνιστή να είναι όρθιος και να στηρίζετε στον τοίχο.

Η στάση και το ύφος του, όταν του κάνουν και καλά σωματικό έλεγχο, πραγματικά θα σας φτιάξει τη μέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved