Νόνη Δούνια: Ποζάρει χαμογελαστή με τη μητέρα της - Τι της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της

Η γνωστή πολιτικός έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τη μητέρα της.

Νόνη Δούνια: Ποζάρει χαμογελαστή με τη μητέρα της - Τι της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της

H Νόνη Δούνια τιμά κάθε χρόνο τα γενέθλια της μητέρας της.

Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, δεν ξεχνά ποτέ να της ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία και στέλνοντας τις πιο ζεστές ευχές της.

«Αγαπώ την ειλικρίνεια σου, την ειλικρίνεια που μόνο μία μάνα τολμά να έχει, την απλότητα σου που κάνει τα καθημερινά όμορφα, την δοτικότητα σου που δεν στερεύει ποτέ και για κανένα, τον δυναμισμό σου που δίνει κίνητρο σε όλους γύρω σου, την όρεξη σου για ζωή. Αγαπώ όλες τις στιγμές μας και όλες τις αναμνήσεις που κρατάω σαν ενθύμια και έχω μαζέψει με τα χρόνια. Είμαι τυχερή που σε έχω μάνα μου», είχε γράψει σε ένα από τα ποστ της.

Ανήμερα λοιπόν των γενεθλίων της λατρεμένης της μητέρας, την 1η Μαρτίου, η Νόνη Δούνια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία που είναι αγκαλιά, γράφοντας:«Η αγάπη της μάνας είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε έναν απλό άνθρωπο να πετύχει το ακατόρθωτο! Χρόνια πολλά μάνα μου, να τα εκατοστήσεις❤️Σε ευχαριστώ που υπάρχεις ❤️#happybirthdaytoyou #mumsbirthday».


https://www.instagram.com/p/CajsQLAqfp2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία τους, με την τούρτα γενεθλίων της μαμάς της .

noni dounia genethlia mamas tis2

Όπως είχε πει στην εκπομπή «Ελένη», η μητέρα της είναι από τις Σπέτσες, κι έζησε εκεί μέχρι 13 ετών. Μετά μετακόμισαν στον Πειραιά. Έχει κρατήσει το πατρικό της σπίτι, το οποίο επισκέπτεται όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νόνη Δούνια με τη μητέρα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved