Νοσοκόμα φρόντιζε ένα μωρό για 6 μήνες στη ΜΕΝΝ κι έγινε νονά του

Δέθηκε μαζί του και οι γονείς χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να γίνει η νονά του γιου τους.

Νοσοκόμα φρόντιζε ένα μωρό για 6 μήνες στη ΜΕΝΝ κι έγινε νονά του
goodmorningamerica.com

Η Carly Miller, νοσοκόμα στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του νοσοκομείου Παίδων στο Τέξας, πέρασε έξι μήνες φροντίζοντας ένα νεογέννητο μωρό το οποίο και βάφτισε δίνοντας του το όνομα Conrad.

Η νοσοκόμα συνάντησε για πρώτη φορά τον Conrad λίγο μετά τη γέννησή του, τον Δεκέμβριο του 2021.

O μικρούλης γεννήθηκε με απόφραξη του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος ( LUTO) η οποία επηρεάζει τα νεφρά και την ουροδόχο κύστη του.

Όταν τον πρωτοαντίκρισε ήταν ναρκωμένος και δια σωληνωμένος με δεκάδες καλώδια που τον κρατούσαν στη ζωή.

moro-sti-MENN1.jpg

φωτο: facebook/ The Rad Kidney Kid

Για αρκετούς μήνες η Carly Miller είχε νυχτερινή βάρδια, πράγμα που σήμαινε ότι κάθε φορά που οι γονείς του μικρού ήθελαν κάτι, εκείνη απαντούσε στο τηλέφωνο ή έσπευδε στο πλευρό τους.

Όπως θυμάται η Evans, η μητέρα του Conrad, η Carly Miller προσπαθούσε πάντα να τους εμψυχώνει και να εστιάζει σε θετικά πράγματα: «Ποτέ δεν ξεκινούσε να μας ενημερώνει για την πορεία του γιου μας λέγοντας τις αρνητικές εξελίξεις. Απεναντίας, σχολίαζε πόσο χαριτωμένος είναι ο μικρός, ότι όλες οι νοσοκόμες πιστεύουν ότι είναι γλύκας, και άλλα παρόμοια. Αυτό βοηθούσε πολύ ειδικά όταν ενημερωνόμασταν για την κατάσταση της υγείας του».

Ακόμα και τις ημέρες που δεν είχε βάρδια, η νοσοκόμα περνούσε να δει τον μικρό και οι γονείς του το εκτίμησαν αφάνταστα.

moro-sti-MENN.jpg

φωτο: facebook/ The Rad Kidney Kid

Όπως ήταν λογικό μετά από έξι μήνες νοσηλείας η Carly Miller δε δέθηκε μόνο με τον Conrad αλλά με τους γονείς του.

«Το να γίνεις γονιός για πρώτη φορά είναι δύσκολο. Το να γίνεις για πρώτη φορά γονιός ενός παιδιού που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα υγείας, είναι απίστευτα δύσκολο. H Carly ήταν για άλλη μια φορά το άτομο που μας βοήθησε να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Evans.

O Conrad κατάφερε μετά από 6 μήνες νοσηλείας να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΝΝ τον περασμένο Ιούνιο. Οι γονείς του γνώριζαν ότι μέσα από αυτή την τόσο δύσκολη εμπειρία είχαν γνωρίσει ένα σημαντικό άνθρωπο που τον θεωρούσαν μέλος της οικογένειάς τους.

nona-nosokoma1.jpg

φώτο::goodmorningamerica.com

«Πιστεύω ότι μερικές φορές συναντάς ανθρώπους στη ζωή σου και με κάποιο μαγικό τρόπο δένεσαι για πάντα μαζί τους. Αυτό συνέβη σε εμάς στη ΜΕΝΝ του Παίδων».

Η απόφαση να γίνει νονά του γιου τους η Miller δεν έγινε μετά από σκέψη. Οι γονείς του ήθελαν να είναι στη ζωή του με κάποιο τρόπο και τι καλύτερος από το να γινόταν η πνευματική του μητέρα.

Η νοσοκόμα από την πλευρά της δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση και όπως είπε θα είναι στο πλευρό του βαφτισιμιού της για ότι χρειαστεί.

Πηγή:goodmorningamerica.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved