Γονείς γιόρτασαν τις 100 ημέρες ζωής της κόρης τους στη ΜΕΝΝ με ένα πάρτι

Μια μικρή γιορτή οργάνωσαν οι γονείς ενός κοριτσιού που νοσηλεύεται 100 ημέρες στη ΜΕΝΝ.

Γονείς γιόρτασαν τις 100 ημέρες ζωής της κόρης τους στη ΜΕΝΝ με ένα πάρτι
facebook / Riley Children's Health

Η μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών (ΜΕΝΝ) είναι γεμάτη με νεογέννητα και βρέφη που παλεύουν να ζήσουν.

Προφανώς δεν είναι ευχάριστο για το γονιό να βλέπει το μωράκι του να νοσηλεύεται, όμως συμβαίνει καθημερινά και οι ευχές όλων είναι να μπορέσει το κάθε νεογέννητο να βρεθεί στο σπίτι του υγιές και χαρούμενο.

100 ημέρες νοσηλείας

Η Everly από την ημέρα που γεννήθηκε, στις 21 Μαρτίου, νοσηλεύεται στη ΜΕΝΝ του νοσοκομείου Riley Hospital for Children στο IU Health στην Ιντιάνα. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο πρόωρα αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα υγείας, όπως ατρησία δωδεκαδακτύλου - μια ανωμαλία όπου το πρώτο τμήμα του λεπτού εντέρου είναι αποκλεισμένο – αλλά και πνευμονοπάθεια.

goneis-ekanan-parti-sto-moro-tous-sti-menn3.jpg

πηγή φωτογραφίας:facebook / Riley Children's Health

Οι γονείς της Everly, Lindsay και Tyler Staup, σκέφτηκαν να γιορτάσουν τις 100 ημέρες ζωής της κόρης τους κάνοντας ένα πάρτι. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα για το κοριτσάκι τους.

Και οι δύο είναι εκπαιδευτικοί και εμπνεύστηκαν το πάρτι από τους εορτασμούς των σχολείων.

«Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια γιορτή στη NICU απλώς για φέρουμε χαρά και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις μαζί της», ανέφερε η μητέρα της Everly.

goneis-ekanan-parti-sto-moro-tous-sti-menn2.jpg

πηγή φωτογραφίας:facebook / Riley Children's Health

Ένα πάρτι με τα όλα του

Για τη μεγάλη της μέρα, η Everly φόρεσε ένα αστραφτερό χρυσό στέμμα, μια κίτρινη tutu ενώ ένα τεράστιο μπαλόνι σχημάτισε το νούμερο «100».

goneis-ekanan-parti-sto-moro-tous-sti-menn.jpg

πηγή φωτογραφίας:facebook / Riley Children's Health

Οι γονείς της φορούσαν μπλουζάκια που ταίριαζαν με το outfit της Everly και έγραφαν "Hip Hip Hooray. It's the 100th day."

1658909502113-590153545-goneis-ekanan-parti-sto-moro-tous-sti-meth.jpg

πηγή φωτογραφίας:facebook / Riley Children's Health

Όλο το προσωπικό συμμετείχε στο πάρτι: Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι νοσοκόμες της κάνοντας αυτή τη γιορτή «πραγματικά ξεχωριστή», σύμφωνα με τη μητέρα της.

«Η Everly είναι ένα δυνατό κοριτσάκι», είπε ο 28χρονος μπαμπάς της και πρόσθεσε: «Έχει ήδη κάνει έξι χειρουργικές επεμβάσεις σε 100 ημέρες και βγήκε νικήτρια. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν εμείς προσωπικά θα είχαμε τη δύναμή της. Είμαστε περήφανοι ως γονείς της για όλα όσα έχει καταφέρει».

Πηγή:goodmorningamerica.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved