Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη ΜΕΝΝ - «Πάντα σε καραντίνα»

Η Ρούλα Ρέβη δεν ξεχνά τα πρόωρα που βρίσκονται στη ΜΕΝΝ και όλους τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που βρίσκονται εκεί.

Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη ΜΕΝΝ - «Πάντα σε καραντίνα»

Με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα, η Ρούλα Ρέβη δίνει κουράγιο σε όσους γονείς αυτή τη στιγμή έχουν τα μωρά τους στη ΜΕΝΝ.

«ΜΕΝΝ.... Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών..... Πάντα σε καραντινα .... Ναι είναι έτσι πάντα σε αυτόν το θάλαμο για τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί ... τους σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες σκέφτομαι τους γονείς τόσο πολύ», ξεκίνησε το μακροσκελές μήνυμά της και συνέχισε.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά μας μίλησαν έξω από την μεγάλη πόρτα , μας είπαν πως πρέπει να αφαιρέσουμε όλα μας τα κοσμηματα και τα ρολόγια να φορέσουμε ειδικά παπούτσια πάνω από τα δικά μας και ποδιές και μας οδήγησαν σε μια μεγάλη βρύση . Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτή την πρώτη φορά.... μια κοπέλα σου δείχνει τον τρόπο που Πρεπει να πλυθείς, καλύτερα με ζεστό νερό, πρέπει να πλένεις τα χέρια σου μέχρι ψηλά τους αγκώνες με σαπούνι και μετά να τα περάσεις με ευλάβεια παντου με αντισηπτικό , βασικά ζεις και το υπόλοιπο της ημέρας σου σε καραντινα , πρέπει να εισαι υγιής για να μπορεις να δεις το παιδί σου. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της ημέρας τους για να μην πω για όσο διαρκεί η θητεία τους στη ΜΕΝΝ . Έχουν όλοι πάντα μια αγωνία να μην ακουστεί κανένας βήχας , φτέρνισμα ,καταρροή εκεί μέσα. Οι υπεύθυνες στην αίθουσα είναι γλυκές αλλά και αμείλικτες με τους κανόνες υγιεινης. Τα πρόωρα παιδιά είναι ακόμα πιο ευαίσθητα στις λοιμώξεις , και κανείς δεν τα θέλει άρρωστα σε αυτή τη φάση. Σας σκέφτομαι όσους ειστε εκεί αυτή τη στιγμή ,να προσέχετε να μένετε σπιτι και να κάνετε υπομονή . Θα δυναμώσουν , θα δυναμώσουμε όλοι και θα πατε σπιτι σας. Θα σας το ξαναπώ ακόμα μια φορά τα παιδιά αυτά είναι ΔΥΝΑΤΑ. Δυναμη σε όλους ???❤️».

Η γνωστή φωτογράφος με κάθε αφορμή, αναφέρει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος, κάτι που όμως τελικά κατάφερε με υπομονή, επιμονή και κυρίως ανθρώπους που τη στήριζαν. Και δεν ξεχνά τις δύσκολες πρώτες ημέρες που τα παιδιά της έμειναν στην ΜΕΝΝ αλλά και το πόσο ευτυχισμένη είναι που μπορεί απλά να διηγείται όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές σαν ένα κακό όνειρο που ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Όπως όμως είδατε και εσείς, δεν ξεχνά όλους όσους τη βοήθησαν και δίνει κουράγιο σε όλους τους γονείς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δική τους θέση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved