Μάρα Δαρμουσλή: «Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου» - Η ανάρτηση με τον 8 μηνών γιο της

Μία ανάρτηση με αφορμή το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών έκανε η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: «Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου» - Η ανάρτηση με τον 8 μηνών γιο της

Το καλοκαίρι αυτό ήταν το πρώτο του οκτώ μηνών γιου της Μάρας Δαρμουσλή και ήταν ένα καλοκαίρι ιδιαίτερο και υπέροχο. Αυτό εκμυστηρεύτηκε και το πρώην μοντέλο και ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή της γράφοντας:

«Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου… κάναμε ταξίδια πολλά… πάνω στη θάλασσα, μέσα στα δέντρα… κάναμε πολλά μπάνια σε διαφορετικά μπλε νερά, βόλτες τρελές… δοκιμάσαμε γεύσεις καινούργιες, αλλά και το μπούμπι μπούμπι..γνωρίσαμε πολλά πρόσωπα, σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, με πολλά και λιγότερα μαλλιά, με γυαλιά, αλλά όλα χαμογελαστά… είδαμε 2 παππούδες, 2 γιαγιάδες, προπάππου και προγιαγιά..ο μπαμπάς σε γρατζουνούσε με τα γένια του περισσότερες φορές μέσα στη μέρα… κι αν ξεχνώ κάτι, δεν πειράζει, κι ας ήταν το πρώτο καλοκαίρι σου, ήταν το καλύτερό μας γιατί ήμασταν μαζί! Βουρ για το φθινόπωρο»

Το παραπάνω κείμενο δημοσίευσε η Μάρα Δαρμουσλή με μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της. Μαμά και γιος ποζάρουν στον φακό και μάλιστα το αγοράκι χαμογελάει πλατιά.

https://www.instagram.com/p/Ch7XAxNMHt2

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη Λακωνία από όπου και μοιράστηκε κάμποσα στιγμιότυπα με τους ακολούθους της μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/ChFxMPsMh4u

Μάρα Δαρμουσλή: Η μητρότητα και ο ερχομός του δεύτερου παιδιού

Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Γενάρη. Ο μεγάλος της γιος είναι 16 ετών και όπως είπε σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr μερικούς μήνες πριν η νέα καθημερινότητα με ένα μωρό και ένα έφηβο παιδί στο σπίτι είναι απαιτητική, εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα, την έφερε όμως ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο της γιο, Άγγελο, ο οποίος λατρεύει τον μεγάλο της αδερφό.

Η όμορφη μαμά είναι αυθόρμητη, με χιούμορ και όλους αυτούς τους μήνες, μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα με το νέο μέλος της οικογένειας.

Δείτε μερικές από τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved