Κατερίνα Βαρδή: Πήγε στην Α' δημοτικού - Η ανάρτηση που έκανε η Νατάσα Σκαφίδα

Το Κατερινάκι μεγάλωσε και πάει στο μεγάλο σχολείο.

Κατερίνα Βαρδή: Πήγε στην Α' δημοτικού - Η ανάρτηση που έκανε η Νατάσα Σκαφίδα
instagram @natasaskafida

Και να που ήρθε η στιγμή να πάει στην πρώτη δημοτικού η Κατερινούλα. Το νέο είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες η Νατάσα Σκαφίδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετώντας το νηπιαγωγείο και ευχαριστώντας τη δασκάλα της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CdePUElLqdG

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που σε αφήσαμε στο σχολείο, ήμουν γεμάτη άγχος για το πώς θα δεχθείς την ιδέα του αποχωρισμού και έμεινα στο τέλος με μια άδεια αγκαλιά αφού μόλις είδες την πρώτη σου δασκάλα ,πήδηξες από την αγκαλιά μου στη δική της...κι εγώ περίμενα μήπως γυρίσεις να με κοιτάξεις...

Ένας κύκλος κλείνει, ο σημαντικότερος ,αυτός που βάζει τα θεμέλια για τα επόμενα στάδια...
Νιώθουμε τόσο τυχεροί που επιλέξαμε αυτό το σχολείο για τα πρώτα σου βήματα, ευχαριστούμε πραγματικά την καθεμιά δασκάλα σου ξεχωριστά για όλα αυτα που σου έμαθαν, ζωή μου..

Η καθεμία έβαλε το δικό της λιθαράκι στην πορεία σου...

Μεγάλωσες μωρό μου γλυκό, δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφτασε η στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε το πρώτο σου σχολείο και θα πάμε στο δημοτικό!!!!

Αστέρι μου γλυκό σου εύχομαι ότι καλύτερο, είμαστε υπερήφανοι για εσένα!!!».

Η πρώτη ανάρτηση με αφορμή την έναρξη των σχολείων

Η Νατάσα Σκαφίδα πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφία που έδειχνε ότι έντυνε τα βιβλία της κόρης της και ακόμη μία όπου η Κατερίνα έχει στη πλάτη της τη σχολική τσάντα, έτοιμη να επισκεφθεί το νέος της σχολείο.

Η συγκίνηση για τους γονείς της είναι μεγάλη και μπορούν να τη νιώσουν όσοι γονείς έχουν περάσει από αυτή τη φάση και όσοι γονείς την πέρασαν σήμερα για πρώτη φορά. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις το μωρό σου με μια μεγάλη τσάντα στην πλάτη να σε αποχαιρετά αρχίζοντας να χαράσσει τα πρώτα του διδακτικά βήματα στο σχολείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved