Νατάσα Σκαφίδα: Η ανάρτηση με την Κατερίνα και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Μεγάλωσε και η Κατερίνα!

Νατάσα Σκαφίδα: Η ανάρτηση με την Κατερίνα και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Σαν χτες θυμόμαστε που ο Γιάννης Βαρδής ανακοίνωσε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Και να σου τα άρθρα και να σου οι πρώτες φωτογραφίες της Νατάσας Σκαφίδα με φουσκωμένη κοιλίτσα και να σου το άρθρο για να ανακοινώσουμε τη γέννηση της Κατερινούλας.

Τα χρόνια πέρασαν, στη ζωή του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας ήρθε ο Αντώνης Βαρδής Jr. και να που ήρθε η στιγμή να γράψουμε για την Κατερινούλα και την αρχή της στο Δημοτικό.

skafida katerina vardi eikones 9

Τα μάθατε; Η Κατερίνα θα πάει στο μεγάλο σχολείο

Νέο ορόσημο για την Κατερίνα και όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Μαζί με τη Νατάσα Σκαφίδα, πολλές μαμάδες αποχαιρέτησαν με δάκρυα το νηπιαγωγείο και καρτερούν την πρώτη μέρα στο δημοτικό. Το μεγάλο σχολείο που θα γεμίσει με εφόδια και πολλές αναμνήσεις το δισάκι των παιδιών.

Μια τρυφερή ανάρτηση λοιπόν ήρθε πριν λίγο από τη μαμά της Κατερινούλας κάνοντας πολλές μαμάδες με παιδιά που θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο δημοτικό να ταυτιστούν.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που σε αφήσαμε στο σχολείο, ήμουν γεμάτη άγχος για το πώς θα δεχθείς την ιδέα του αποχωρισμού και έμεινα στο τέλος με μια άδεια αγκαλιά αφού μόλις είδες την πρώτη σου δασκάλα ,πήδηξες από την αγκαλιά μου στη δική της...κι εγώ περίμενα μήπως γυρίσεις να με κοιτάξεις...", έγραψε και συνέχισε.

skafida katerina vardi eikones 8

"Ένας κύκλος κλείνει, ο σημαντικότερος ,αυτός που βάζει τα θεμέλια για τα επόμενα στάδια...
Νιώθουμε τόσο τυχεροί που επιλέξαμε αυτό το σχολείο για τα πρώτα σου βήματα,ευχαριστούμε πραγματικά την καθεμιά δασκάλα σου ξεχωριστά για όλα αυτα που σου έμαθαν, ζωή μου..
Η καθεμία έβαλε το δικό της λιθαράκι στην πορεία σου...
Μεγάλωσες μωρό μου γλυκό, δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφτασε η στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε το πρώτο σου σχολείο και θα πάμε στο δημοτικό!!!!

Αστέρι μου γλυκό σου εύχομαι ότι καλύτερο, είμαστε υπερήφανοι για εσένα!!!".

Εμείς θυμόμαστε τις ωραιότερες φωτογραφίες της Κατερινούλας που δημοσίευσε η μαμά της μέσα στη χρονιά και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved