Ζέτα Δούκα: Υπέροχες οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της στον Λυκαβηττό

Η Ζέτα Δούκα, ο Μιχάλης Χατζαντωνάς και η κόρη τους Θάλεια απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Ζέτα Δούκα: Υπέροχες οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της στον Λυκαβηττό

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός, ο Μιχάλης Χατζαντωνάς και η μικρή Θάλεια ανέβηκαν στον Λυκαβηττό και απόλαυσαν την βόλτα τους και τη θέα. Μάλιστα, τράβηξαν κάμποσες φωτογραφίες και μερικές από αυτές δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα.

«Απλά μία τέλεια μέρα» έγραψε στην ανάρτησή της. Στις φωτογραφίες η έξι ετών Θάλεια φοράει λευκά γυαλιά ηλίου αλλά είναι από τις λίγες φορές που η μαμά της δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει καστανόξανθα μαλλιά, και μοιάζει αρκετά στον μπαμπά του, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

Μπαμπάς, μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένοι και απολαμβάνουν να κάνουν πράγματα μαζί. Κάτι ακόμα που έχουν κοινό; Την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τη φύση.

Δεν είναι τυχαίο ότι αγαπημένος τους και σταθερός προορισμός για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η Παλαιόχωρα Χανίων. Κάθε χρόνο περνούν εκεί μερικές μέρες ξεγνοιασιάς μόνοι τους ή με φίλους και απολαμβάνουν τη θάλασσα, τη φύση, κάνουν πεζοπορίες και άλλες δραστηριότητες ή θαλάσσια σπορ.

https://www.instagram.com/p/ChFfYDmL4yN

Φέτος οι διακοπές τους εκεί δεν κράτησαν πολύ, όπως είπε και η ίδια η Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της, πέρασαν όμως για ακόμα μία χρονιά υπέροχα.

Ο χειμώνας αναμένεται να είναι γεμάτος για την ηθοποιό μίας θα είναι μια από τους πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη», της οποίας το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου.

Η Ζέτα Δούκα θα υποδύεται την Όλγα Γρίβα, μία γυναίκα με σκοτεινό παρελθόν που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/CiDEsrbjICc
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved