Ζέτα Δούκα: Η κόρη της είχε την ονομαστική της γιορτή - Οι ευχές στο Instagram και οι φωτογραφίες

Η Θάλεια γιόρταζε και η Ζέτα Δούκα της ευχήθηκε και διαδικτυακά.

Ζέτα Δούκα: Η κόρη της είχε την ονομαστική της γιορτή - Οι ευχές στο Instagram και οι φωτογραφίες

Την 1η Σεπτέμβρη γιορτάζουν οι Σαράντα Παρθένες και μεταξύ των ονομάτων που έχουν την τιμητική τους και αυτό της κόρη της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζαντωνά.

Οι δύο γονείς ευχήθηκαν στην μικρή Θάλεια και διαδικτυακά μέσω Instagram. Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μαμά και κόρη κολυμπούν αγκαλιά και δίνουν η μία στην άλλη ένα γλυκό φιλί.

«Χρόνια πολλά Θάλειά μου! Χρόνια πολλά ηλιαχτίδα μου, φως μου, μούσα της μητρικής ζωής μου» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Ch8yNdxjfg9

Και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς δημοσίευσε μία καλοκαιρινή φωτογραφία με την μοναχοκόρη του. Ο personal trainer πετά τη Θάλεια ψηλά μέσα στη θάλασσα για να κάνει μία εντυπωσιακή βουτιά στο νερό. Όσο για τις ευχές του, αυτές ήταν:

«Χρόνια πολλά αστέρι μου!!! Να χαμογελάς, να πετάς ψηλά και να χαίρεσαι την ζωή»

https://www.instagram.com/p/Ch-J6KSL-tO

Ζέτα Δούκα: Οι καλοκαιρινές διακοπές και η νέα τηλεοπτική σεζόν με νέο πρωταγωνιστικό ρόλο

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς και αυτό το καλοκαίρι πέρασαν τις τους διακοπές στην Παλαιόχωρα Χανίων, έναν αγαπημένο προορισμό στον οποίο απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα, τη φύση.

Βέβαια, οι διακοπές τους ήταν σύντομες, όπως είπε και η ηθοποιός σε ανάρτησή της, μίας και οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς που θα πρωταγωνιστήσει, είναι πυρετώδεις.

Αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τη Ζέτα Δούκα στον ρόλο της Όλγας Γρίβας, μίας γυναίκας με σκοτεινό παρελθόν, αδίστακτης που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Το όνομα της σειράς είναι «Άγρια Γη», θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ενώ το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved