Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στη Ναύπακτο - Η νέα φώτο της μικρής Σεμέλης

Μία ακόμα φωτογραφία της Σεμέλης δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ λίγο πριν το κοριτσάκι γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στη Ναύπακτο - Η νέα φώτο της μικρής Σεμέλης

Καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της στη Ναύπακτο κάνει η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός μετά το τέλος των γυρισμάτων της εκπομπής Dot άφησε πίσω της την πρωτεύουσα και πήγε στον τόπο καταγωγής της, τον οποίο και επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφίες με τη θέα στη θάλασσα, το κάστρο αλλά και τους γραφικούς δρόμους με τα παλιά αρχοντικά.

nadia mpoule nafpaktos

Αν και η Νάντια Μπουλέ αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της, λίγες μέρες πριν ανήρτησε μία φωτογραφία της μικρής Σεμέλης στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Και δεν ήταν η μόνη.

nadia mpoule kori nafpaktos

Η νέα φωτογραφία με την Σεμέλη στη Ναύπακτο

Μία ακόμα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε χθες η Νάντια Μπουλέ. Μαμά και κόρη πήγαν στην παιδική χαρά και η ηθοποιός απαθανάτισε το κοριτσάκι να κάνει κούνια. «Η ζωή τις μέρες αυτές» έγραψε η διάσημη μαμά στην ανάρτησή της και φαίνεται ότι απολαμβάνει τις διακοπές της και τις στιγμές με την μικρή Σεμέλη στην γραφική πόλη.


https://www.instagram.com/p/Cf4dp0uM7tW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νάντια Μπουλέ: Η καθημερινότητα με την ενός έτους κόρη της

Η μικρή Σεμέλη θα γίνει ενός έτους σε μερικές μέρες. Αυτόν τον έναν χρόνο η ζωή της Νάντιας Μπουλέ σίγουρα έχει αλλάξει αρκετά και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα της νέας της καθημερινότητας. Με την μικρή Σεμέλη πηγαίνουν βόλτες, παίζουν, γυμνάζονται παρέα.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved