Αλίκη Κατσαβού: «Εδώ βλέπετε μία Ελληνίδα μάνα»

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον Φοίβο Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού: «Εδώ βλέπετε μία Ελληνίδα μάνα»

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει πολύ και είναι χαριτωμένο αγοράκι. Το πέμπτο παιδί του αείμνηστου Κώστα Βουτσά που απέκτησε με την Αλίκη Κατσαβού γεννήθηκε το 2016 και τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε τα έκτα γενέθλιά του.

«Φοίβο αγόρι μου, χρόνια πολλά! Η ζωή είναι μικρή. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και κοίτα πάντα τα χρώματα του ουρανού. Σε αγαπώ!» είχε γράψει τότε η Αλίκη Κατσαβού στο Instagram κάτω από την ακόλουθεί φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CgTxWpFqU_A

Από τη γέννησή του Φοίβου Βουτσά μέχρι και σήμερα, η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και μια νέα φωτογραφία δημοσίευσε και χθες.

Αλίκη Κατσαβού: Η νέα χιουμοριστική ανάρτηση με τον γιο της

Με την ανάρτηση αυτή της ηθοποιού σίγουρα θα ταυτιστούν πολλές Ελληνίδες μαμάδες και αυτό γιατί έχει να κάνει με ένα hot μαμαδίστικο θέμα που δεν είναι άλλο από το φαγητό του παιδιού.

«Τρώει το παιδί αρκετά;», «Μήπως να τσιμπήσει και κάτι ακόμα;». Το άγχος κάθε μάνας. Και το αποτέλεσμα; Μαμάδες τρέχουμε πίσω από τα παιδιά με ένα ταπεράκι, ένα φρούτο κ.α. για να φάνε μία μπουκιά.

Το ίδιο έκανε και η Αλίκη Κατσαβού στην παραλία. Ο Φοίβος απολαμβάνει τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού και η ηθοποιός του δίνει το σνακ του ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα στο νερό.

«Εδώ βλέπετε μία Ελληνίδα μάνα» σχολίασε χιουμοριστικά στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

aliki-katsavou-gios-foivos.JPG

Αλίκη Κατσαβού: Η αδυναμία στον γιο της μέσα από φωτογραφίες

Η Αλίκη Κατσαβού έχει αδυναμία στον μοναχογιό της και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Μαμά και γιος είναι πολύ δεμένοι και απολαμβάνουν να κάνουν παρέα διάφορες δραστηριότητες όπως βόλτες, παιχνίδι και να βλέπουν θέατρο.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved