Φοίβος Βουτσάς : Δείτε το νέο του κούρεμα -Του πάει πολύ

H Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της από το κομμωτήριο.

Φοίβος Βουτσάς : Δείτε το νέο του κούρεμα -Του πάει πολύ

Ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, Φοίβος, ετοιμάζεται για το σχολείο.

Ως είθισται την περίοδο αυτή, οι περισσότεροι γονείς φροντίζουν να κλείσουν ραντεβού για τα παιδιά τους, όχι μόνο στον οδοντίατρο και τον παθολόγο για τον καθιερωμένο ετήσιο ιατρικό έλεγχο αλλά και στο κομμωτήριο. Ειδικά μετά την περίοδο του καλοκαιριού, τα μαλλιά των περισσότερων παιδιών έχουν μακρύνει και η επίσκεψη στον κομμωτή ( ή την κομμώτρια) είναι επιβεβλημένη.

Το ίδιο έκανε και η Αλίκη Κατσαβού. Το πρώτο ραντεβού του Φοίβου στον οδοντίατρο έγινε...


https://www.instagram.com/p/CTUz6KzKxDU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

και σειρά είχε το κομμωτήριο. Ο γιος του Κώστα Βουτσά κούρεψε τα μαλλιά του κοντά και ομολογουμένως του πηγαίνουν πολύ

voutsas voifos

Ιδέες για αγορίστικα παιδικά κουρέματα

Το κοντό μαλλί για τα αγόρια να είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα. Οι επιλογές όμως που υπάρχουν για αγορίστικα κουρέματα και χτενίσματα είναι πραγματικά πολλές.

Όρεξη να έχει η μαμά να φτιάχνει, εκτός από τα δικά της μαλλιά, και του αγοριού της. Αν λοιπόν το παιδάκι σας είναι θετικό στις αλλαγές μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες για το πώς θέλει ( και θέλετε) να κόψει τα μαλλιά του. Φυσικά η επιλογή εξαρτάται και από την ηλικία. Όσο μικρότερο είναι το αγόρι τόσο πιο εύκολα είναι να το πείσεις για το πώς θα κόψει τα μαλλιά του. Μετά, αποφασίζει μόνο του.

Για την ακρίβεια αποφασίζει γι’ αυτό η τάση της εκάστοτε μόδας. Ξυρισμένα στο πλάι και φράντζα, επιτάσσει η μόδα; Βλέπεις φράντζα παντού, και δεν είναι γυναικεία.Αν λοιπόν θέλει το παιδί σας και συμφωνείτε κι εσείς να αλλάξει το κούρεμα και το χτένισμά του, εδώ μπορείτε να πάρετε αρκετές ιδέες.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Φοίβο Βουτσά σε στιγμές με τη μαμά του και πιο μακριά μαλλιά. Δεν συμφωνείτε ότι το νέο του κούρεμα του ταιριάζει;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved