Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Πώς ευχήθηκε η ηθοποιός στην κόρη της που είχε γενέθλια.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της

Η μοναχοκόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη είχε γενέθλια χθες.

Η μητέρα της έκανε μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από όταν η Φραντζέσκα ήταν μωρό την οποία συνόδεψε με τις ακόλουθες ευχές:

«6/7/2012…..Οι πρώτες ώρες….οι πρώτες αγκαλιές….οι στιγμές που με άλλαξαν ριζικά….Σου είπα καλωσήρθες αγάπη μου….εσύ με κοίταξες στα μάτια και μου αφέθηκες…..6/7/22….10 χρόνια μετά ζω την ίδια αγκαλιά κάθε μέρα! Χρόνια πολλά μωρό μου! Η ζωή σου να είναι γεμάτη αγκαλιές και αγάπη! Να είναι μακρύς ο δρόμος….γεμάτος εμπειρίες….και γνώση! Και εγώ θα είμαι κάπου εδώ να σε βλέπω να ετοιμάζεσαι για το πέταγμα σου και να σε προσέχω! #bithdaygirl #mygirl #mylife #meandher #10thbirthday».


https://www.instagram.com/p/Cfqt5xcLMEN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δύσκολος δρόμος της μητρότητας

Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί. «Καταρχάς έμεινα έγκυος από θαύμα. Επίσης και σε μεγάλη ηλικία. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, πάντα ήθελα ένα παιδί. Κι ακόμη, είχα μία πορεία μέχρι τότε. Ένιωθα, λοιπόν, μια εσωτερική ηρεμία, ότι με κάποιον τρόπο θα μπορέσω να επανέλθω. Δεν ξέρω πώς θα το βίωνα αν αποκτούσα παιδί στα 25 μου», είχε πει σε συνέντευξη της στη Real.

Πόσο η ηλικία επηρεάζει τη γονιμότητα;

Κάθε γυναίκα γεννιέται με έναν συγκεκριμένο αριθμό ωαρίων, που υπολογίζεται ότι από τη έναρξη της περιόδου φθάνουν τις 300.000 έως 400.000. Είναι όμως γνωστό ότι η αναπαραγωγική ικανότητα μιάς γυναίκας μειώνεται προοδευτικά μετά την ηλικίας των 35 ετών.. Όπως μάλιστα δείχνουν τα δεδομένα του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, η δυνατότητα σύλληψης και επιτυχούς έκβασης της εγκυμοσύνης μετά την ηλικία των 40 ετών, φτάνει περίπου στο 10%.

peggy trikalioti

Για την Πέγκυ Τρικαλιώτη και τον σύντροφό της Θανάση Δόση, η κόρη τους είναι το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή τους. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες της όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved