Πέγκυ Τρικαλιώτη: Χορεύει ξυπόλυτη στην άμμο με την κόρη της

Είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Χορεύει ξυπόλυτη στην άμμο με την κόρη της

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη τελευταία κάνει αρκετές αναρτήσεις με τη μοναχοκόρη της.

Στις περισσότερες η Φραντζέσκα είναι μόνη της καθώς η ηθοποιός την έχει απαθανατίσει σε ανύποπτο χρόνο και σε άλλες έχει παρέα την ίδια, τον γάτο ή τον μπαμπά της.

« Μπάμπα μας…η αγάπη μας για εσένα δεν έχει όρια…. Η Φραντζέσκα σου και το Πεγκιώ σου!!!», ήταν το σχόλιο της Πέγκυς Τρικαλιώτη στη συγκεκριμένη φωτογραφία του συντρόφους της με την κόρη τους.


https://www.instagram.com/p/Ce_xGvEL6oY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία της μοναχοκόρης της από το ταξίδι τους στο Λονδίνο. Η Φραντζέσκα το επισκέφτηκε πρώτη φορά κι είχε ενθουσιαστεί.


https://www.instagram.com/p/CegJ-tFIDDX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χορός στην άμμο

Η ηθοποιός έχει μιλήσει για μητρότητα αλλά και πώς ένιωσε όταν οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί ούτε με εξωσωματική.

«Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε το γεγονός να γίνω μάνα, άρχισα να τρέχω και να κλαίω» , είχε πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όμως διέψευσε τους πάντες και εδώ και εννιά χρόνια η ζωή της έχει αποκτήσει άλλο νόημα.Με την μοναχοκόρη της έχει μια όμορφη καθημερινότητα και απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής, όπως το να χορεύει στην άμμο το βράδυ.

trikalioti stin ammo
trikalioti stin ammo1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved