Νίκη Λυμπεράκη: Μας δείχνει τον γιο της να παίζει με τα παιχνίδια του

Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της.

Νίκη Λυμπεράκη: Μας δείχνει τον γιο της να παίζει με τα παιχνίδια του

Μια φωτογραφία του γιου της εν ώρα παιχνιδιού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη.

Ο γιος της Πάνος, κάθεται στο πάτωμα περιτρυγισμένος από τα παιχνίδια του έχοντας πλάτη στη μητέρα του που τον απαθανάτισε. «Πανούλης, ο κόσμος όλος» ήταν το σχόλιό της καταφέρνοντας σε μερικές λέξεις να περικλύσει όλα όσα σημαίνει για την ίδια ο γιος της.


https://www.instagram.com/p/CMiUdKVFXcO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open γέννησε τον περασμένο Αύγουστο και όπως είναι φυσικό ο ερχομός του γιου της, της άλλαξε τη ζωή.

«Το μωρό μου είναι το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο του κόσμου, είμαι γραφική μαμά, κάνω αυτά που κορόιδευα. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό πράγμα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ευτυχισμένη. Πιστεύαμε ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχαμε βρει και το όνομα. Πάντα έλεγα ότι αν κάνω αγόρι δεν θα βγάλω το όνομα του μπαμπά μου γιατί δεν μου άρεσε, το Παναγιώτης δεν μου άρεσε. Επειδή όμως ο μπαμπάς μου δεν υπάρχει πια, όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι ήταν αυτονόητο ότι θα πάρει το όνομά του. Από εκεί που είσαι η κόρη του Πάνου μια ζωή, μετά είσαι η μαμά του Πάνου», είχε πει η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή « Έλα Χαμογέλα».

Η ευτυχισμένη μαμά αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του Πανούλη και μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved