Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της στην Τήνο

Η Πόπη Τσαπανίδου πάντρεψε την κόρη της Μαρίνα και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της στην Τήνο

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της έζησε η Πόπη Τσαπανίδου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς παντρεύτηκε η κόρη της Μαρίνα.

Ο γάμος έγινε στην Τήνο, παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού ενώ τη νύφη συνόδεψε στο γαμπρό η γνωστή δημοσιογράφος.

Μεγάλη η συγκίνηση αλλά και η χαρά…

Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε στον λογαριασμό της στιγμιότυπα από τον γάμο γράφοντας χαρακτηριστικά: « Το κοριτσάκι μου…το συνόδευσα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει»...

tsapanidou-ganos-koris.JPG

« Να ζήσετε μωρό μου».

tsapanidou-ganos-koris1.JPG

Ο γάμος της κόρης της και ο εγγονός της

Η Μαρίνα και ο σύντροφός της Βιτόριο ζουν στο Άμστερνταμ και πριν από ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Ettore.

Η Πόπη Τσαπανίδου από την ημέρα που έγινε γιαγιά, δεν σταματά να επισκέπτεται τον εγγονό της προκειμένου να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

«Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη;
Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά!
Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...
Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές.
Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μαθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας!
Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή.
Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του #Ettore
💙#mylove #myboy #family #lovelife», είχε γράψει σε ένα από τα πολλά ποστ με τον γλυκύτατο Ettore.

https://www.instagram.com/p/CguTTA7gh55

Η απόσταση δεν έχει σταθεί ικανή να κρατήσει μακριά γιαγιά και εγγονό, καθώς όπως είπαμε, δεν διστάζει να βρεθεί κοντά του ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο.

Φανταστείτε την συγκίνηση της δημοσιογράφου όταν το περασμένο Σάββατο ( 27/8) συνόδεψε την κόρη της στη γαμήλια τελετή ενώ κοντά τους ήταν και ο μικρός Ettore ( αν και δεν είδαμε σε κάποιες από τις αναρτήσεις μαμάς και κόρης).

Μετά το γάμο ακολούθησε πάρτι όπου διασκέδασαν όλοι με την ψυχή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved