Πόπη Τσαπανίδου: Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι τη σέρνει από τη μύτη

Η αδυναμία της Πόπης Τσαπανίδου είναι ξεκάθαρα ο εγγονός της Ettore.

Πόπη Τσαπανίδου: Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι τη σέρνει από τη μύτη

Η Πόπη Τσαπανίδου άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ όπου θα περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης δίπλα στις κόρες της και φυσικά τον εγγονό της Ettore.

Η παρουσιάστρια του δελτίου του Open Tv, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο που τη δείχνει να παίζει με τον μικρούλη της εγγονό και το συνόδευσε με ένα τρυφερό συνοδευτικό μήνυμα για τα παιδιά και πόσα μαθαίνουμε εμείς οι μεγάλοι από αυτά.

https://www.instagram.com/p/CguTTA7gh55

"Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά!

Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές.

Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μάθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας!

Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πώς να ζείτε τη ζωή.

Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του #Ettore
💙"

Η μικρή "μπουκίτσα" που τη σέρνει από τη μύτη

https://www.instagram.com/p/CX11ttVM2E2

Με αφορμή το παραπάνω βίντεο μαζέψαμε τις 5 αγαπημένες μας φωτογραφίες που δείχνουν την Πόπη Τσαπανίδου παρέα με τον εγγονό της, Ettore. Δείτε τις παρακάτω κι εσείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved