Πόπη Τσαπανίδου: Μια ευτυχισμένη γιαγιά - Κάνει τον εγγονό της «αεροπλανάκι»(εικόνες)

Μία ακόμα απολαυστική φωτογραφία δημοσίευσε η Πόπη Τσαπανίδου με τον εγγονό της.

Πόπη Τσαπανίδου: Μια ευτυχισμένη γιαγιά - Κάνει τον εγγονό της «αεροπλανάκι»(εικόνες)

Ξετρελαμένη είναι η Πόπη Τσαπανίδου με τον εγγονό της, Ettore. Ο μικρούλης γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Ολλανδία και η δημοσιογράφος ήταν στο πλευρό της κόρης της και τότε και το διάστημα που ακολούθησε.

Σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου επισκέπτεται την κόρη της, Μαρίνα με κάθε ευκαιρία και προσπαθεί να περνάει με τον εγγονό της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Οι αναρτήσεις με τον μπέμπη είναι συχνές και κάθε φορά η δημοσιογράφος δέχεται καταιγισμό από σχόλια και likes. H ευτυχία δε, είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.


https://www.instagram.com/p/CRXCO6ugA7J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία ακόμα ανάρτηση με τον χαριτωμένο Ettore έκανε η δημοσιογράφος λίγες μέρες πριν. Γιαγιά και εγγονός κάθονται στον καναπέ κι η Πόπη Τσαπανίδου κάνει τον μικρούλη το κλασικό «αεροπλανάκι» που λατρεύουν όλα τα παιδιά.

«Εμείς κάνουμε πάλι αεροπλανάκι! Εσείς που περνάτε το τριήμερο; Πείτε μας εδώ. Ο #Ettore και ‘γω θα χαρούμε να μάθουμε τι κάνετε!»


https://www.instagram.com/p/CbkjXiKMJGg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι ξεκάθαρο ότι το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ και αλληλοεπιδρά πολύ πιο έντονα με το περιβάλλον γύρω του και όσους συναναστρέφεται.

Η Μαρίνα Μανωλαράκη, κόρη της Πόπης Τσαπανίδου και μαμά του μικρού Ettore, δεν δημοσιεύει τόσο συχνά φωτογραφίες του γιου της, σε αντίθεση με την ευτυχισμένη γιαγιά. Λίγο μετά τη γέννα, η δημοσιογράφος ανήρτησε βίντεο με την ίδια να κοιμίζει τον μπέμπη, βέβαια μέχρι και σήμερα, όλες οι αναρτήσεις της με τον εγγονό της είναι απολαυστικές μία προς μία.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Πόπη Τσαπανίδου με τον Ettore στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved