Νικολέττα Ράλλη: Με την κόρη της στον Πλάτανο Αχαΐας – Οι νέες φώτο

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Με την κόρη της στον Πλάτανο Αχαΐας – Οι νέες φώτο

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει από νωρίς φέτος για την Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ταξιδέψει σε Κρήτη και Νάξο και το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, τον Πλάτανο Αχαΐας.

Μαζί της ήταν φυσικά και η μικρή Σοφία. Μαμά και κόρη απόλαυσαν τις βόλτες τους και τη δροσιά του χωριού και η διάσημη μαμά μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακολούθους της.

nikoletta-ralli-kori-xwrio.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / nikolettaralli

Νικολέττα Ράλλη: Το σχόλιο για τις διακοπές της σε πρόσφατα Q&A

Η Νικολέττα Ράλλη αγαπάει τα Q&As στο Instagram και όποτε βρει λίγο χρόνο απαντάει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Στο πιο πρόσφατο, μεταξύ άλλων απάντησε και για τις διακοπές των επώνυμων Ελληνίδων μαμάδων και πώς προβάλλονται στα κοινωνικά μέσα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι και η ίδια αναρωτιέται πώς τα καταφέρνουν αν και όπως λέει κρατάει «μικρό καλάθι» από όσα βλέπει στο Instagram. Η Νικολέττα Ράλλη είπε επίσης ότι με ένα νήπιο παιδί πολλές φορές δεν προλαβαίνει καν να μπει στα social media, πόσο μάλλον να τραβήξει φωτογραφίες.

«Ό,τι βλέπεις στο Insatgram, κράτα μικρό καλάθι.

Εγώ προσωπικά έχει τύχει να κάνω και τρεις μέρες να μπω, πόσο μάλλον να τραβάω και φωτογραφίες. Έχω άλλες προτεραιότητες, όποιο και να είναι το ενδεχόμενο επαγγελματικό κόστος και εδώ μιλάμε και για δουλειά, όχι να βγάζω προς τα έξω τη δήθεν ζωάρα μου και την άψογη καθημερινότητά μου.

Μακάρι να είχα το χρόνο να σας δείξω ένα 100% αληθινό 24ωρο, τουλάχιστον όποτε μοιράζομαι στιγμές μου μαζί σας να ξέρετε πως είναι γνήσιες» έγραψε μεταξύ άλλων.

nikolettaralli

Η παρουσιάστρια ανέκαθεν λέει ανοιχτά αυτό που πιστεύει και στηρίζει τη γνώμη της. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που τα Q&As της τα οποία ήταν πιο συχνά την περίοδο της καραντίνας, έχουν μεγάλη απήχηση.

Νικολέττα Ράλλη: Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την κόρη της

Μπορεί τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί η Νικολέττα Ράλλη από τις καλοκαιρινές της διακοπές να μην είναι πολλά, αλλά είναι απολαυστικά. Η μικρή Σοφία έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι σε μία ηλικία που δε σταματά να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της.

Η παρουσιάστρια την απαθανάτισε σε Κρήτη και Νάξο στην παραλία, στις βόλτες τους, στο ξενοδοχείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που είχε δημοσίευσει η Νικολέττα Ράλλη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved