Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιές με την Λένια στην παραλία - Η τρυφερή φωτογραφία

Μία ακόμα απολαυστική φωτογραφία με την κόρη του δημοσίευσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιές με την Λένια στην παραλία - Η τρυφερή φωτογραφία

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις στις αναρτήσεις τους. Ο Ολυμπιονίκης είναι ενεργός στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Παρά τις εντατικές προπονήσεις, από αυτό δεν λείπει ο δημιουργικός χρόνος με τα κορίτσια του. Μπαμπάς και κόρες περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι, στο γυμναστήριο, παίζουν, πηγαίνουν βόλτες.

https://www.instagram.com/p/CgSJtzvKEVl

Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία με τη Λένια στην παραλία

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει από νωρίς για τον Λευτέρης Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση. Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών τους διακοπών περιλαμβάνει μικρές εξορμήσεις σε νησιά μιας και ο Ολυμπιονίκης έχει ξεκινήσει τις εντατικές προπονήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Και οι δύο γονείς έχουν μοιραστεί με τους ακολούθους τους στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και το ένα είναι πιο απολαυστικό από το άλλο. Είδαμε τα δύο κορίτσια να κάνουν γυμναστική στην παραλία και να απολαμβάνουν τη θάλασσα. Ένα ακόμα στιγμιότυπο δημοσίευσε πρόσφατα ο γνωστός Ολυμπιονίκης στο Instagram, αυτή τη φορά με την κόρη του Λένια.

Ο Ολυμπιονίκης κρατάει την κόρη του και κάνουν αγκαλιές και χάδια.

«Μια αγκαλιά σβήνει ότι δυσκολία πέρασες την εβδομάδα!» έγραψε στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/Cg9OKVlgB6h

Δείτε ακόμε περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved