Πέννυ Μπαλτατζή: Η ανάρτηση που έκανε κάθε μαμά με κόρη να ταυτιστεί

Μία ανάρτηση αφιερωμένη στην κόρη της έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η ανάρτηση που έκανε κάθε μαμά με κόρη να ταυτιστεί

Η Πέννυ Μπαλτατζή απολαμβάνει το πρώτο διάστημα με την κόρη της στο σπίτι και οι φωτογραφίες με το νέο μέλος που αναρτά στο προφίλ της είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Μάλιστα, με ένα Instagram Story πρόσφατα μας ανακοίνωσε το όνομα που θα πάρει η μικρούλα, το πολύ γλυκό Αμέλια.

Μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Πέννυ Μπαλτατζή χθες. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της και έκανε μία ανάρτηση που έκανε κάθε μαμά με κόρη να ταυτιστεί.

«Μια πυγμή με δύναμη και αποφασιστικότητα να πάρει όλα όσα θέλει για το ξεκίνημα της στη ζωή.

Κοριτσάκι μου ,κάθε μέρα που περνάει ας είναι κ μια μέρα με λιγότερο πόνο, λιγότερους θανάτους ,λιγότερη φρίκη. Κορίτσι μου, να φεύγεις απ τις κακοτοπιές ,να επιλέγεις την αληθινή αγάπη, να προστατεύεις τον εαυτό σου και πάντα να μοιράζεσαι ότι σε προβληματίζει με όποιον εσύ εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Ξέρω πως θα έρθουν χρόνια να μας αμφισβητήσεις όπως κάναμε και εμείς με τους γονείς μας, όμως η αγκαλίτσα της μανούλας θα είναι πάντα εδώ.

Πάντα εδώ.

Ωστόσο να διαβάζεις πίσω απ’ τα βλέμματα κι απ’ τις λέξεις τους ανθρώπους.

Είμαι σίγουρη πως θα έχεις πολύ καλή διαίσθηση και αίσθημα.

Ποτέ μην αφήσεις κάποιον να σε απαξιώσει, να σε μειώσει .

Ποτέ.»

https://www.instagram.com/p/Cg0BMqoLID8

Πέννυ Μπαλτατζή: Η νέα καθημερινότητα με την κόρη της

Η τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις 20 Ιουνίου. Τα χαρμόσυνα νέα είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα Instagram Story μέσα από το μαιευτήριο, στο οποίο έγραψε: «Απλά αυτό. Μπεμπάρα.»

penni mpaltatzi gennise deuteri fora

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου ήρθε λίγες μέρες μετά:

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο, λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νερϊδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη❤️

Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά, αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό ❤️.

Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις❤️

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γω γουστάρω πολύ».

https://www.instagram.com/p/CfKH9O8LbgA

Έκτοτε, η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει πολλές ακόμα φωτογραφίες του νέου μέλους τις οποίες έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved