Πέννυ Μπαλτατζή: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Πέννυ Μπαλτατζή ανακοίνωσε το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις 20 Ιουνίου. Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με το παρακάτω Instagram Story. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό και έγραψε «Απλά αυτό. Μπεμπάρα».

penni mpaltatzi gennise deuteri fora

Λίγες μέρες αργότερα δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γράφοντας στην ανάρτησή της:

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο, λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραϊδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη❤️

Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό ❤️.

Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις❤️

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γω γουστάρω πολύ».

https://www.instagram.com/p/CfKH9O8LbgA

Έκτοτε η τραγουδίστρια έχει δημοσίευσε πολλές ακόμα φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας και σε μία από τις πιο πρόσφατες ανακοίνωσε και το όνομα που θα του δώσουν. Και το όνομα αυτής; Αμέλια!

Η Πέννη Μπαλτατζή ανήρτησε μία φωτογραφί αμε το κοριτσάκι ενώ κοιμάται έγραψε με hashtag το όνομα.

penny-mpaltatzi-onoma-koris.png

Πέννυ Μπαλτατζή: Έτσι είναι η νέα της καθημερινότητα

Η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Χρήστος Τζιούτης, έχουν έναν ακόμα γιο, τον Κάρολο, ο οποίος θα γίνει δύο ετών των ερχόμενο Οκτώβρη. Η καθημερινότητα με δύο παιδιά, όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι εύκολη, σε κάθε ανάρτησή της τραγουδίστρια, ωστόσο, είναι εμφανές το πόσο την απολαμβάνει.

https://www.instagram.com/p/Ce-8NqsLEq6

Η Πέννυ Μπαλτατζή φροντίζει να περνάει χρόνο με τον κάθε ένα ξεχωριστά. Άλλωστε, ο Κάρολος ανυπομονούσε για τον ερχομό της αδερφούλας του.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved