Βάσω Κολλιδά: Πόσο καιρό έχετε να δείτε την κόρη της; Μεγάλωσε πολύ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάσω Κολλιδά με την 6χρονη κόρη της φορώντας ίδιο outfit.

Βάσω Κολλιδά: Πόσο καιρό έχετε να δείτε την κόρη της; Μεγάλωσε πολύ
instagram @vasso_kollida

Η Βάσω Κολλιδά κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της. Με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και όπως έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν στην εκπομπή Happy Day "η σχέση τους έχει περάσει σε νέο επίπεδο, μετά τον ερχομό των παιδιών".

https://www.instagram.com/p/CeHC_J3DDez

«Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή. Τώρα με τα παιδιά η αγάπη έχει περάσει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, τον καταλαβαίνω πάρα πολύ, με βοηθάει, προσπαθούμε όσο μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τώρα στέλνουμε λίγο τα μηνυματάκια μας ο ένας στον άλλον, έτσι λίγο να υπάρχει αυτό το φλερτ μεταξύ μας».

Η ανάρτηση με την κόρη της

Πρόσφατα η Βάσω Κολλιδά έγινε για τρίτη φορά νονά και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει. Μαμά και κόρη φορούν ίδια φορέματα και τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

kollida-kori.jpg

Instagram @vasso_kollida

Τελευταία φορά που είχαμε δει τη μικρή Ίριδα, ήταν πριν μερικούς μήνες που αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο και πια τον Σεπτέμβριο θα πάει στο "Μεγάλο σχολείο" στην Α' δημοτικού.

https://www.instagram.com/p/CfMEmzADPDJ

Εκτός από την Ίριδα, η Βάσω Κολλιδά έχει και έναν γιο, τον Γιάννη. Δείτε σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved