Ελληνίδα παρουσιάστρια για βόλτα με τα παιδιά της (pics)

Εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε μια βόλτα με τα παιδιά της.

Ελληνίδα παρουσιάστρια για βόλτα με τα παιδιά της (pics)

Πλέον μακριά από την τηλεόραση η γνωστή Ελληνίδα μαμά, έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα των παιδιών της, χωρίς, ωστόσο να έχει αφήσει εξ’ ολοκλήρου την δουλειά της.

Σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της και της κόρης της στο διαδίκτυο και όταν το κάνει καταφέρνει να μαζέψει εκατοντάδες likes και δεκάδες σχόλια. Το ίδιο συνέβη και με τη φωτογραφία που δημοσίευσε την Κυριακή.

Η Βάσω Κολλιδά, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε βόλτα με τα παιδιά της. «Κυριακη βγήκαμε την βόλτα μας, φυσικά με τα αγαπημένα μας ποδήλατα που δεν αποχωριζόμαστε.Έχετε να μου προτείνετε ένα μέρος για το επόμενο σκ;», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία ζητώντας από τις ιντερνεντικές της φίλες να της προτείνουν ένα μέρος για να πάει το επόμενο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της.

Οι προτάσεις που δέχτηκε, ήταν πολλές. Κάποιες μαμάδες τις πρότειναν το πάρκο Τρίτση, κάποιες άλλες τα βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι και κάποιες το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Δεν ήταν λίγες εκείνες ωστόσο που της πρότειναν και μια εξόρμηση έξω από την Αθήνα όπως για παράδειγμα στα Κιούρκα, στον Αυλώνα ή στα Τρίκαλα.

Η Βάσω Κολλιδά είναι ευτυχισμένη με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, καλυμμένη και ούτε η ίδια ούτε και ο σύζυγός της Γιάννης Εμμανουηλίδης επιθυμούν ν’ αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί.

Δείτε φωτογραφίες από την οικογένειά της, στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved