Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έγινε επτά μηνών - Η ανάρτηση στο Instagram

Απίθανες φωτογραφίες του μικρού  της γιου δημοσίευσε η Κλέλια Πανταζή. 

Η Κλέλια Πανταζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Γενάρη και χθες συμπληρώθηκαν επτά μήνες ακριβώς από τη γέννησή του. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας γράφοντας: «Σήμερα είμαι επτά μηνών ακριβώς».

Στις φωτογραφίες ο μικρούλης χαμογελάει και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τα γυαλιά της μαμάς του.

Επτά μήνες πριν, η Κλέλια Πανταζή ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της γέννησής του μέσω Instagram:

«Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..; Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..! Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω! 3/1/2022» έγραψε στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με το μικρό.

Για την Κλέλια Πανταζή η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο ζωής. Ανήμερα της γιορτής της Μητέρας τον περασμένο Μάιο έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Κι αν με ρωτήσεις τι ήθελα πιο πολύ στη ζωή μου, θα σου πω, να γίνω μαμά..

Κι αν με ρωτήσεις σε ποιον θα ήθελες να μοιάσεις, θα σου πω, στη μαμά μου. Εύχομαι σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί, να κρατήσει στην αγκαλιά της σύντομα το μωράκι της..

Εύχομαι το κάθε παιδάκι να έχει μια μαμαδίσια αγκαλιά να τρυπώσει μέσα.

Χρόνια πολλά!»

Ο ερχομός του δεύτερου γιου της έκανε το όνειρό της για μία μεγάλη οικογένεια πραγματικότητα και τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η Κλέλια Πανταζή ανέκαθεν ήταν ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει τους τελευταίους μήνες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved