Μαντώ Γαστεράτου: Η ανάρτηση από το μαιευτήριο - «Baby Loading»

Στο μαιευτήριο όπου πρόκειται να γεννήσει  βρέθηκε πριν μερικές ώρες η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: Η ανάρτηση από το μαιευτήριο - «Baby Loading»
instagram @madogasteratou

Τι και αν πριν μερικές μέρες η Μαντώ Γαστεράτου αναρτούσε stories στο Instagram με τίτλο «Η κυρία θέλει να βγει», με μια επίσκεψη στο μαιευτήριο πριν μερικές ώρες, γνωστοποίησε στους followers της ότι η «η κυρία δεν θέλει να βγει με τίποτα». Όπου κυρία, βάλτε την μικρή «μπουμπού» που περιμένει με λαχτάρα τόσο η ίδια όσο και ο γιος της, Γιώργος μαζί με τον σύζυγό της, Νίκo Ισηγόνη.

Η ανάρτηση που έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να πιστέψουν ότι ο τοκετός άρχισε, ήταν τούτη εδώ...

madogasteratou_maieytirio-(1).jpg

Όπως βλέπετε, η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται στο μαιευτήριο και έχει στην κοιλίτσα της τον καρδιοτοκογράφο. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ο καρδιοτοκογράφος (πράγμα απίθανο για τις μανούλες της παρέας μας), πρόκειται για ένα όργανο που καταγράφει τον καρδιακό παλμό του μωρού και τις συσπάσεις της μήτρας.

Πώς γίνεται το καρδιοτοκογράφημα

Ο καρδιακός ρυθμός του μωρού, οι ενδεχόμενες συσπάσεις της μήτρας και οι κινήσεις του μωρού καταγράφονται σε μία επιμήκη χάρτινη ταινία, την οποία «διαβάζει» μετά το πέρας της εξέτασης ο ιατρός.

Με την εξέταση αυτή αρχικά ελέγχεται αν η κυκλοφορία του αίματος μεταξύ εμβρύου και μητέρας είναι επαρκής και αν η παροχή οξυγόνου στο έμβρυο αρκεί, για να καλύψει τις μεταβολικές του ανάγκες.

Η μικρή δεν θέλει να βγει

Μετά τη φωτογραφία λοιπόν που δείχνει την εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου στο μαιευτήριο, ακολούθησε ακόμη μία που καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντας ότι όλα είναι καλά και η μπέμπα στη θέση της μιας και δεν θέλει να βγει ακόμη.

madogasteratou_maieytirio-(2).jpg

«Δεν θέλει λέει ακόμη να βγει», σχολίασε στη φωτογραφία που τη δείχνει στο αυτοκίνητο να επιστρέφει στο σπίτι.

Το baby shower party που διοργάνωσε

Πριν μερικές μέρες η Μαντώ Γαστεράτου, δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό baby shower party που διοργάνωσε. Τις αναρτήσεις σίγουρα τις είδατε στα social media, ωστόσο θέλησε να μοιραστεί μερικές ακόμη νέες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Αν θέλετε να εμπνευστείτε για το δικό σας baby shower party που θα έχει θέμα τα ζαχαρωτά ή απλά να περάσει η ώρα σας χαζεύοντας τη gallery δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω.

Η καλημέρα στους διαδικτυακούς της φίλους και η εξομολόγηση για τα όσα βιώνει μια γυναίκα που βρίσκεται λίγο πριν τον τοκετό

Καλημέρα,

madogasteratou_2.jpg

Τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι... Πέφτω στις 21.00 και ξυπνάω στις 3.00 π.μ.

madogasteratou_n.jpg

Οι ορμόνες χορεύουν τσα τσα... (Ιωάννα Τούνη σε νιώθω)

madogasteratou_29.jpg

Και επειδή η κατάσταση εγκυμοσύνης (πόσο μάλλον όταν πλησιάζει η ώρα τοκετού) πολλές φορές προβάλλεται δημόσια, λες και η γυναίκα που βιώνει όλη αυτή την εμπειρία, ζει στον πλανήτη happy, ήθελα να καταθέσω πως...

gasteratou-exomologisi.JPG

και φόβο έχει μέσα, και άγχος έχει μέσα και βράδια αξημέρωτα.

Οπότε...

madogasteratou_295.jpg

Καλοί μου άνθρωποι δείξτε λίγη παραπάνω ενσυναίσθηση και όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και για εσάς και για εμάς...

madogasteratou_296.jpg

Και εσείς μερικές από τις πιο παλιές μανούλες, που έχετε ζήσει αυτή την μαγική και απαιτητική εμπειρία και 1 και 2 και 3 φορές στη ζωή σας, μπορείτε να απαλύνετε λίγο τα λόγια σας και να αποφύγετε φράσεις του τύπου "Άλλη καμιά δε γέννησε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη" κτλ.

madogasteratou_29523n.jpg

Και εσείς άνδρες και γυναίκες που δεν βιώνετε αυτή την εμπειρία ακόμη, που κάνετε προσπάθειες για να βιώσετε το ίδιο ή που είστε πολύ μακριά από αυτή την κατάσταση, αν σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τον θυμό που μπορεί να σας προκαλούν τα ψυχολογικά μας σκαμπανεβάσματα, είναι ΟΚ να πάρετε το χρόνο σας και να επιστρέψετε και πάλι όταν θα είστε έτοιμοι. Φαντάζομαι για εσάς θα έιναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας σε αυτή τη φάση...

madogasteratn.jpg

Και εσύ αγαπημένο σύστημα/κράτος, εργοδότη, μελλοντικό αφεντικό... μη με κάνει να αισθάνομαι ότι απειλούμαι να χάσω ή να μην πάρω τη θέση εργασία που επιθυμώ επειδή φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Θα τα καταφέρω. Μέσα μου κουβαλάω ένα καινούριο ολόκληρο σύμπαν και όλα τα μπορώ.

mado-gasteratou.jpg

Τέλος, εσύ που μου στέλνεις αυτή τη στιγμή μήνυμα αγάπης και έρχεσαι εδώ να με πάρεις αγκαλιά και ας μην στο ζήτησα, εσύ που με παίρνεις τηλέφωνο για να δεις πώς είμαι και ας μην στο ζήτησα, εσύ που μου στέλνεις αγάπη εδώ, μέσα από μια πλατφόρμα και ας μην στο ζήτησα, με κάνεις να σε αγαπώ!

madog_n.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved