Γιώργος Λιανός: Στις Φιλιάτες με την μικρή του κόρη - Υπέροχες φωτογραφίες

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλάξη: Υπέροχες οικογενειακές διακοπές περνά το ζευγάρι με την κόρη του!

Γιώργος Λιανός: Στις Φιλιάτες με την μικρή του κόρη - Υπέροχες φωτογραφίες

Στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, κοντά στην Ηγουμενίτσα, βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός , με την Κωνσταντίνα Καραλάξη και την κόρη τους. Ο γνωστός παρουσιαστής πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες που τον δείχνουν να περνά χρόνο με την μικρότερη κόρη του, τη σύντροφό του και τον πατέρα του.

"Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος! #granpatime #qualitytime #asfreshasitgets" σχολίασε κάτω από μια σειρά φωτογραφίες που τον δείχνουν άλλοτε δίπλα στον πατέρα του και παππού της μικρούλας και άλλοτε δίπλα στην αξιολάτρευτη κορούλα του και την αγαπημένη του Kωνσταντίνα.

Η βάφτιση της μικρούλας και το όνομα που θα της δώσουν

Η μικρούλα θα πάρει το όνομα Βαλέρια-Ασημούλα, ενώ η βάφτιση θα γίνει τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

O Γιώργος Λιανός λατρεύει τη μικρή του κόρη, όσο λατρεύει και τα άλλα τρία του παιδιά, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Ο Κωνσταντίνος, ο Ιάσωνας και η Αριάνα πολλές φορές πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις του μπαμπά τους. Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved